messici isimli üyenin son içerikleri

1. M

İokbs Paramı Verecek mi?

8. sınıfım, İOKBS sınavına girdim ve kazandım. Gitmek istediğim okulunda yurdu herkese bedavaymış, yani İOKBS kazanmayan biri de bedavaya kalıyor, kazanan da fakat bu yurt bedava olmasına rağmen benim bursumu keseceklermiş. Böyle bir şey var mı?
  2. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

ya aslında çok para harcamasam 2kya yükseltsem bu pc cs2 valo bide lol açsa yeter zaten bana 60-70 farketmez
  3. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

gençler mesela bu pcyi 4e5 satıp i7 7700hqlu gtx 1050li 16gb ramli pcmi alayım 5 lira daha koyup
  4. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

yok hocam yanlıs yazdım 6200u i5
  5. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

hocam aslında bende suan 4gb 128hdd var 2kya yükselticem gerek varmı? yada pcyi 4e 5e satıp 1050li mi alayım?
  6. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

yapma ya
  7. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

en düşük ayarlarda açmaz mı ya
  8. M

Bu Laptop Cs2 Açar mı?

Gençler, bende şuan i5 6600U, GeForce 920MX 8GB RAM 256GB SSD içerikli bir laptop var. 70-80 FPS yeterli olur sizce kaldırır mı?
  9. M

Sürekli güncelleme yapma isteğim var.

112 listelik dev bir arşiv yaptım watchlist olarak fakat hala ekleyebilirim diye içim içimi yiyor biraz sıkıntılı olduğum söylenebilir :D ımdb letterbox ve çoğu youtuberdan aldıgım listelerden kendi seveceğim filmleri seçip yaptım ama hala içim rahat değil biraz yorum yapında rahatlayayım
  10. M

Marvel' Spider-Man: Miles Morales oynamadan, Marvel's Spider-Man 2 oynanır mı?

Marvel' Spider-Man: Miles Morales oynamadan, Marvel's Spider-Man 2 oynanır mı? (İlk oyunu oynamış vaziyetdeyim.)
  11. M

RTX 3080 ile RTX 4060 Tİ arasındaki farklar nedir?

genellikle oyun ve render için kullanacagım için yayın ile bir alakam olmaz fiyat olarak uygun olmasından dolayı 3080 tidan yanayım teşekkürler herkese
  12. M

h.265 mi 30 serisi kartlar
  13. M

nvidia appden bahsettiniz bu uygulama sadece 40 serisi kartlarda mı kullanılıcak yani ben sadece valorant cliplerim için kullanırım onun dısında yok
  14. M

yani alınmaz mı
  15. M

benim pekte ihtiyacım olmaz bi oyun oynarken vuruslarımı kaydetmek için kullanırım yayın falan açmam yani 1724352580 bu alınmaz hale getiriyor mu 3080 ti ı
Geri