messisever isimli üyenin son içerikleri

1. messisever

Yardım RX9070XT RDR2 fps düşmesi

hocam aynı ekran kartıyla aynı sorunu yaşıyorum, çözebildiniz mi acaba
  2. messisever

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

r7 7800x3d kullanıyorum birkaç aydır memnunum.
  3. messisever

RX 9070 XT Adrenalin Ayarları

teşekkür ederim bir bakayım. siz de kullanıyor musunuz amd ekran kartı
  4. messisever

Rdr2 Oyundayken Menüyü Açınca, Menüde Yer Alan Takılma Sorunu

teşekkür ederim hocam. fakat aslında fps sorunum yok rdr2 sabit 400 alıyordum. sadece menüde takılma rahatsız etmişti onu çözeyim derken hepten bozdum :( ama yine de bir bakayım bahsettiğinize belki işime yarar.
  5. messisever

ekran kartı ayarlarını varsayılan yapınca düzeldi hocam. en azından bf1de düzeldi, rdr2yi tekrar yüklüyorum henüz deneyemedim
  6. messisever

RX 9070 XT Adrenalin Ayarları

İyi forumlar, yakın zamanda rx 9070 xt ekran kartına geçtim. işlemcim ise r7 7800x3d. yalnızca cs oynuyordum ve işlemciye yük bindiren oyun olduğu için gözüme çok batmamıştı fakat hikaye modlu oyunlara geçtiğimde ( rdr2, bf1, kdcd) sanki performans olarak almam gerekenden daha az performans...
  7. messisever

biraz kurcalayınca oyun içi de bozuldu bende. hatta bf1de denedim çok rahat 400 fps alıyorken 100 bandına düştü. sanırım genel ekran kartı ayarını bozdum. rx 9070 xt kullanıyorum önerebileceğiniz ayar var mıdır? veya rdr2 için tr yama indirmeyi çalışırken trojanlı dosya mı indirdim acaba diye de...
  8. messisever

hocam onu denedim şimdi de normal oyunda bile 10-20 fpse düştü anlamadım akşam 400 fps alıyordum.
  9. messisever

çözebilen oldu mu acaba
  10. messisever

İyi forumlar, rdr2de oyun içerisindeyken açtığım menüde geçişlerde takılma yaşıyorum 400 fpsten 10 fpse falan düşüyor. Sorunun çözümünü bilen var mıdır acaba?
  11. messisever

Türkçe Karakterlerin Kutu Şeklinde Çıkmadığı Rdr2 Türkçe Yama

hangi yamayı denediysem türkçe karakterler kutu şeklinde font ile geliyor sorunsuz yama bilen var mı acaba
  12. messisever

2k Monitör Önerisi Lazım

ben de sizinle aynı tarz oyunları oynayıp 2k monitör bakıyorum. q25g4sr modelini almayı planlıyorum siz de bir bakabilirsiniz
  13. messisever

FPS Oyunları İçin Klavye Mouse Önerisi

pulsar markayı bilmiyorum etrafımda kullanan da yok o yüzden çekimserim. mouse konusunda attığınız mı yoksa logitech g pro x2 superstrike mı iyidir
  14. messisever

FPS Oyunları İçin Klavye Mouse Önerisi

Merhabalar, fps oyunları için önereceğiniz klavye (tkl olması ilk tercihimdir) ve mouse (küçük olması ilk tercihimdir) önerir misiniz? bütçe olarak ikisine totalde 10-15k verebilirim.
  15. messisever

7800x3d İşlemciden Ses Geliyor

hocam yüksek fps görebilmek için aldım sistemi halbuki
Geri