mestann isimli üyenin son içerikleri

1. M

Thermaltake S200 TG Fan kontrol Edemiyorum

Merhaba, aldığım hazır sistemde Thermaltake S200 TG ARGB modeli kasa mevcut, kasanın kendi ARGB kontrolcüsü mevcut öndeki 3 fan oraya bağlı ve reset tuşu ile fanların renkleri değişiyor. Kasa MSI, GİGABYTE, ASUS AURA ve ASROCK RGB Desteği ile fan kontrolü sağlıyor Ayriyeten, TT RGB PLUS isimli...
  2. M

Sizce bu sistemi iptal etmeli miyim?

Teşekkürler hocam, bugün İtopya siparişim geldi kargoyu geri yolladım, iade alacaklarını söylediler para iadesi geldiği zaman Murat Gamsız olanı alacağım
  3. M

Hangi sistem link atar mısınız 1699783743 Up
  4. M

Çözüldü✓ Bu ışığın anlamı ney?

Kasa modeli ne hocam
  5. M

Hocam 28K olması mühim değil de Taksit ile alacağız o zaman olacak 35 40K, bu sefer de diyeceğim ki ulan bu paraya daha iyisini alsaydım keşke 😅 Benim derdim bu sistem bu paraya değer mi değmez mi
  6. M

Bu şekilde İade edenler olmuş bir de ben şansımı deneyeceğim, hem Hiç bir gerekçe göstermeden iade hakkım mevcut
  7. M

Hocam marka takıntısı gibi bir şey bu da, şuan ürün kargoya verilmiş gözüküyor. Kargoyu teslim almadan geri gönderirsem iade alırlar mı acaba?
  8. M

Dışarıdan daha ucuza nasıl toplayacağımı sordum buna mı alındın?
  9. M

Sen iyisini at onu alayım o zaman 🙄 Ayrıca; 32GB RAM ve 1 TB SSD ekleyince 21.955₺ altında kalıyorsa hemen alırım 1699650265 1.5, 2 aydır bakıyorum ediyorum ama sadece ekran kartı ve anakart alınca bi sistem parası ediyor dışarıdan sıfır ürün alıp bu fiyatın altında böyle bir sistemi nereden...
  10. M

18k olan sisteme benzer bir sistemim vardı, After Effect de render alırken cortladı biliyor musun
  11. M

Teşekkürler, ikinci el 3060'lı sistemlere o fiyatı yazanları görünce verdiğim bu fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Sadece 4060 için kötü diyenler olmuş buna da yeni denk geldiğim için tereddüt sttim After Effect açsın Oyun oynatsın yeter hocam onun dışında büyük bir hedefim yok teşekkürler ☺️
  12. M

Teşekkürler, ikinci el 3060'lı sistemlere o fiyatı yazanları görünce verdiğim bu fiyatın normal olduğunu düşünüyorum. Sadece 4060 için kötü diyenler olmuş buna da yeni denk geldiğim için tereddüt ettim
  13. M

21.955₺ Ben fiyat için değil, elimde patlar mı diye sordum ama neyse 1699649575 21.955₺ hocam
  14. M

Merhaba, İtopya üzerinden bir hazır sistem aldım, üründeki bazı parçaları yükseltip aldım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, ürün şuan kargoda ve iptal etmek için son şansım. Fiyat: 21.955₺ Ürün özellikleri; AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci ASUS...
  15. M

DeepCool LE500 Mars Almaya değer mi?

5600x, 5600 den daha sıcak çalışıyor sanırım. Bu nedenle 5600 buz dolabı gibi olacaktır bu da benim için oldukça iyi bir seçenek
Geri