Mestha isimli üyenin son içerikleri

1. M

Asus ROG Strix XG27UCS 4k monitör alınır mı ?

Evet fiyat güzel gerçekten 10 taksitte yapıyor bazı kartlara
  2. M

Hocam oneri icin teşekkürler ama taksit imkanı yok bunda
  3. M

Merhaba arkadaşlar amazonda taksit imkanı olduğu icin amazondan almayı düşünüyorum monitör iyi midir? kullanan var mı? https://amzn.eu/d/3js7q6N
  4. M

❌İndirim Bitti! Rampage M27'' 180Hz 1ms Fast IPS QHD 6499 TL

Siparişi dün gece verdim bakalım kötü çıkarsa iade artık
  5. M

Peki bütçe kısıtlı olduğu için 8500e kadar hikayeli oyunlar için önerebileceğiniz 2k monitör varmıdır?
  6. M

Sizce bu rampage monitör mü yada fazeonun https://app.hb.biz/y6W8j8RdOGE7 bu modeli mi ?
  7. M

Sistem topluyorum nasıl olmuş ? Anakart tavsiyesine ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar ileriye dönük bir sistem topluyorum durumları düzeltince işlemciyi değiştiricem o yüzden anakart yükseltmeye uygun olsun istiyorum tavsiye bekliyorum sistem hakkında da tavsiye alabilirim ekran kartı amd önermeyin amd severim ama sistem işlemci değişince biraz iş odaklıda...
  8. M

Galax 5070 Ti 1-Click Oc White alınır mı?

Bu daha mantıklı gibi fakat vade farksız taksit avantajı var hepsiburadada biraz daha bekleyeceğim elime nakit geçerse taksitsizde alabilirim ama sinerjide stok biter büyük ihtimalle o zamana kadar
  9. M

Görüntü çok önemli değilde soğutması nasıldır acaba 2 fanlı model çünkü
  10. M

Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum normalde aklımda 5070 almak vardı fakat taksit avantajı oldugu için bu ekran kartını da düşünebilirim daha önce hiç Galax markasını kullanmadım nasıldır sorun yaşatır mı kullananlar varsa yorum yapabilir mi? [H3...
  11. M

Gaming kasamı satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?

35e gitme ihtimali hiç yokmudur 😂 1759861390
  12. M

Gaming kasamı satmayı düşünüyorum sizce ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar fotoğrafını yüklediğim sistemimi satmayı düşünüyorum. Ekran kartının garantisi 2-3 ay daha var, diğer ürünlerin garantisi bitti kutular duruyor, 2 yılı biraz geçti kasayı toplayalı hiç bir parçada bir sorun yok nakit ihtiyacından satmayı düşünüyorum sizce ne kadara ilana...
  13. M

450-500 arasi hb otomatik araç önerisi

450-500 arası otomatik araç bakıyorum önerilere açığım arkadaşlar
  14. M

Öneri intel arc a750 mi alınır yoksa 6600 veya 6600xt mi?

Hocam tekrar söylüyorum bende bu konuda seninle aynı düşünüyorum ama biri çıkıp zula mı oynuyordun diyor biri çıkıp anlatamazsın uğraşma diyor bu tavırlarınız yanlış
  15. M

Öneri intel arc a750 mi alınır yoksa 6600 veya 6600xt mi?

Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim. Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu...
Geri