Merhaba arkadaşlar ileriye dönük bir sistem topluyorum durumları düzeltince işlemciyi değiştiricem o yüzden anakart yükseltmeye uygun olsun istiyorum tavsiye bekliyorum sistem hakkında da tavsiye alabilirim ekran kartı amd önermeyin amd severim ama sistem işlemci değişince biraz iş odaklıda...
Bu daha mantıklı gibi fakat vade farksız taksit avantajı var hepsiburadada biraz daha bekleyeceğim elime nakit geçerse taksitsizde alabilirim ama sinerjide stok biter büyük ihtimalle o zamana kadar
Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum normalde aklımda 5070 almak vardı fakat taksit avantajı oldugu için bu ekran kartını da düşünebilirim daha önce hiç Galax markasını kullanmadım nasıldır sorun yaşatır mı kullananlar varsa yorum yapabilir mi?
[H3...
Merhaba arkadaşlar fotoğrafını yüklediğim sistemimi satmayı düşünüyorum. Ekran kartının garantisi 2-3 ay daha var, diğer ürünlerin garantisi bitti kutular duruyor, 2 yılı biraz geçti kasayı toplayalı hiç bir parçada bir sorun yok nakit ihtiyacından satmayı düşünüyorum sizce ne kadara ilana...
Hocam tekrar söylüyorum bende bu konuda seninle aynı düşünüyorum ama biri çıkıp zula mı oynuyordun diyor biri çıkıp anlatamazsın uğraşma diyor bu tavırlarınız yanlış
Hacım aynı şeyden bahsediyoruz ben sadece kendim sorun yaşamadığımı belirttim.
Hocam ben amd sorunsuz demedim ben sizi anlamıyorum bir kişinin her hangi bir amd karttan memnun kalmasına siz niye bu kadar tetikleniyorsunuz gece kabuslarınıza wattman veren amd kartlar mı giriyor takılmayın bu...