OC işini uzaktan komutla yaptırmam :) Bu iş biraz bilgi işi. Kapanır açılmaz sistemin sonra pişman olursun.
1588844937
Eyvallah iyiyim sağol :)
1588844952
Dostlar, katılım için teşekkürler :) Ben kaçar
Custom Sıvı Soğutma dendiğinde Levon'u tek geçerim https://www.youtube.com/channel/UCYoVFIBpw0gA4mCTryktU6Q
Bu soruyu ona sor daha iyi cevap bulamazsın :)
1588844109
RAM uyumsuzluğu, ekran kartındaki bir problem veya benzeri bir çok şey buna neden olabiliyor olabilir. Bir şey demek zor.
Apacer yılların markasıdır :) Fakat RAM alırken kullandığınız sistem ile uyumlu olup olmadığına emin olun. Özellikle AMD işlemcili sistemlerde AMD Ryzen logosunu arayın.
1588843398
Güvenilir bir yerden alınıyorsa tabi ki mantıklı.
1588843559
Dizüstülerde, masaüstü sistemlerdekine benzer...
Bende bir AMD 2500X olsa 1650Ti'dan üstünü o sisteme takmazdım. RTX isteniyorsa da en fazla 2060.
1588843262
İyi çocuktur severiz.
1588843285
Haziran ayından önce herhangi bir duyuru olacağını sanmıyorum. Bu gidişle Eylül ayına bile kalabilir.
Türkiye'de bir şeye ihtiyacınız varsa hemen alacaksınız yoksa fiyatı artar. İhtiyaç yoksa da parayı altına, dolara koyup bırakacaksınız yoksa değeri düşer. Ben kendimi bildim bileli bu böyle.
Intel mi AMD mi kısmında aynı bütçe ile AMD tarafında çoklu işler için daha iyi sistemler...
Her modelin kendine göre bir performansı ve fiyatı var. AMD şu anda girişten, tepeye her kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bir işlemci modeli satışı düşerse bir diğeri yükselir.
1588842374
Nvidia RTX ailesi 2018'de tanıtıldı. Adamlar hala rakip olamadılar ve Nvidia yeni kartların lansmanına...
Fiyat / Performans ürünü alacaksan AMD şu anda en iyi seçim. En ucuz anakartına bile 16 çekirdekli işlemci takılabiliyor. Yani baist bir şey alıp ileride geliştirme şansın var. Ben kendime ürün alırken markaya filan takılmam. İşlemciye uygun, en düşük fiyatlı ürünü seçerim hep :) Size de...
Beklentileri karşılar mı derken? Ryzen 3000 ailesi işlemcilerin neler yapabildikleri ortada zaten :) Şimdi gözler Zen 3 mimarisinde. Büyük ihtimalle AMD'nin liderliği kesin olarak ilan ettiği nokta orası olacak. Şu anda Ryzen 3000 ailesi de fiyat/performans olarak çok iyiler.
Çok basit bir arama ile bu konuda fikir sahibi olabilirsin https://mstcvk.com/26
1588841484
Üretim başladı, şu anki üretim talebi karşılayacak düzeyde. Sorun ulaşımda. Uçuşlar hala çok az ve Hong Kong limanı karışık. Bu yüzden şu anki sorun sevkiyat sorunu üretim değil, üretilen ürünlerin...