Mesutgs05 isimli üyenin son içerikleri

1. Mesutgs05

MİCROSOFT HESABIM KİLİTLENDİ

malesef hiçbir yerden erişimim yok keşke olsada bukadar sorun yaşamasam
  2. Mesutgs05

BU arada hesabın 2 faktörlü dogrulamasına sahibim kurtarma e postası ve telefon numarası elimde
  3. Mesutgs05

Öncelikle Merhabalar microsoft hesabım kilitlendi ve 1 aydır ugraşıyorum açamıyorum bir bilgisi daha önce böyle hata alan var mı hiçbir şekilde açamadım oyunlarım herşeyim bu maile baglı donanım arşivi hesabım da dahil olmak üzere bu hesaba ait daha önce yaşayan bilgisi olan lütfen yardım etsin...
  4. Mesutgs05

Netspeede geçmeyi düşünüyorum

merhabalar netspeede geçecegimde var mı kullanan nasıldır modem dahil midir aktif olarak kullananlar ulaşırsa çok sevinirim
  5. Mesutgs05

ATTACK SHARK X3 vs ATTACK SHARK X6

attackshark x3 kullanıcısıyım pek önermiyorum caps sorunu yasamadım ama arada kopmalar yasıyorum uzatma alıp yakına tasıdıgım halde dongle driverinide kurdum ama yinede yaşıyorum x6 da pek degiştiriceklerini sanmıyorum iade felan uzun sürer diye iade etmedim kullancaz artık .d
  6. Mesutgs05

HyperX Cloud 2 yazılım

merhabalar bikaç yazılım indirdim fakat benim kulaklıgı görmüyor claud 2 nin bir yazılımı var mı varsa hangisi birkaç formda okudugum kadarıyla cloud 2 nin birkaç modeli varmıs yazılımlarda farklıymıs yardımcı olusanız sevinirim
  7. Mesutgs05

Masaüstündeki Silinmeyen Recovery.dat dosyası

sag tıklayıp gizledim artık umrum dışı .D
  8. Mesutgs05

XFX ekran kartı üstündeki anaktar ?

tamamdır teşekkürler yardımınız için kart çok güzel ısınmıyor zaaten rdr felan oynadım yüksek ayarlarda 70c hiç görmedim daha konuyu kitleye bilirsiniz hayırlı ramazanlar ♥
  9. Mesutgs05

anladım amd ayarlarına girdigmde hala %0 fan hızı aktif bi alakası yokdur degil mi
  10. Mesutgs05

bazı kaynaklar sol taraf performan diyordu bazıları sag yani dogru yönde bırakmışım o zaman
  11. Mesutgs05

güç girişinin solundaumarım düzgün çekebilmişimdir
  12. Mesutgs05

Merhabalar XFX RX 6700XT Merc ekran kartım var ve üstünde bir anaktar var hiçbirşey yazmıyor sag taraf mı performas biosu sol taraf mı anlayamadım sitesine baktım bişeyde yazmıyor bilgilendirirseniz sevinirim
  13. Mesutgs05

Ryzen 7 5800x vs ryzen 7 5700x ?

benimde slikon çöp galiba pbo ile 4.85 lere ihtiyaç şeklinde çıkıyor ve ısılar degişmiyor fakat benim puanlar 13k felan anakartdan dolayı b450 var bende
  14. Mesutgs05

Ryzen 7 5800x vs ryzen 7 5700x ?

kaç volt verdin ve anakartın ne acaba ayrıca PBO+CO yapsan daha mantıklı degil mi ?
  15. Mesutgs05

Masaüstündeki Silinmeyen Recovery.dat dosyası

aynı sıkıntı bende de var nasıl çözdün
Geri