Öncelikle Merhabalar microsoft hesabım kilitlendi ve 1 aydır ugraşıyorum açamıyorum bir bilgisi daha önce böyle hata alan var mı hiçbir şekilde açamadım oyunlarım herşeyim bu maile baglı donanım arşivi hesabım
da dahil olmak üzere bu hesaba ait daha önce yaşayan bilgisi olan lütfen yardım etsin...
attackshark x3 kullanıcısıyım pek önermiyorum caps sorunu yasamadım ama arada kopmalar yasıyorum uzatma alıp yakına tasıdıgım halde dongle driverinide kurdum ama yinede yaşıyorum x6 da pek degiştiriceklerini sanmıyorum iade felan uzun sürer diye iade etmedim kullancaz artık .d
merhabalar bikaç yazılım indirdim fakat benim kulaklıgı görmüyor claud 2 nin bir yazılımı var mı varsa hangisi birkaç formda okudugum kadarıyla cloud 2 nin birkaç modeli varmıs yazılımlarda farklıymıs yardımcı olusanız sevinirim
tamamdır teşekkürler yardımınız için kart çok güzel ısınmıyor zaaten rdr felan oynadım yüksek ayarlarda 70c hiç görmedim daha konuyu kitleye bilirsiniz hayırlı ramazanlar ♥
Merhabalar XFX RX 6700XT Merc ekran kartım var ve üstünde bir anaktar var hiçbirşey yazmıyor sag taraf mı performas biosu sol taraf mı anlayamadım sitesine baktım bişeyde yazmıyor bilgilendirirseniz sevinirim
benimde slikon çöp galiba pbo ile 4.85 lere ihtiyaç şeklinde çıkıyor ve ısılar degişmiyor fakat benim puanlar 13k felan anakartdan dolayı b450 var bende