mesuti isimli üyenin son içerikleri

1. M

İki OLED Monitörden Hangisini Almalıyım

Olabilir çünkü qd oled metinler glossy göre daha iyi
  2. M

Şuan asus 32 msı 27
  3. M

Yani hangisi daha iyi
  4. M

Başlıkta gördüğünüz gibi dostlar iki oled arasında kaldım seçeneklerim ; [H3 id='MSI+MAG+273QP+QD-OLED+X24']MSI MAG 273QP QD-OLED X24 [/H3] [H3 id='Asus+ROG+Strix+OLED+Gen2+XG27AQDMGR']Asus ROG Strix OLED Gen2 XG27AQDMGR[/H3] Bu iki monitörden hangisini almalıyım şimdiden cevaplarınız için...
  5. M

OLED Monitörümü Acil Nasıl Satarım

Hayırlı günler iyi forumlar sarı site ve diğer muadili sitelere yükledim 1 hafta oldu ilgilenen yok nakit ihtiyacım olduğu için acil satmam gerek nereye satabilirim fikrin olan var mı
  6. M

Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

Benimki bozulduğu için bende bakıyorum 16.07.22 tarihinde aldım
  7. M

Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

Bizzat kendim 2022 aldım knk daha bu gün bozuıldu bence başka kulaklık bbak derim. Çok hata veriyor kesiliyor kapanıyor sorunları var
  8. M

Kulaklık takılıydı çalışıyordu birden gitti takılı ama pc okumuyor

razer baracuda x modeli typc dongle 1770564576 tak çıkart yaptım driver sildim tekrar yükledim farklı bilgisayarda denedim kulaklık çalışıyor ama hiçbir pc görmüyor
  9. M

NOT: laptopa takıp denedim orada da çalışmıyor
  10. M

başlıkta yazdığım üzeri kulaklığım takılıydı bilgisayarı kapattım açtım şuan kulaklık yok gözükmüyor
  11. M

Öneri Beast R68 HE MAX Alınır mı

Başlıkta da gördüğünüz gibi 3k civarına bu klavye almak istiyorum başka önerinix var mı (rappid triger olması önceliğimdir)
  12. M

Yardım Pc boşta çalışırken %50 ram kullanıyor

Bilgisayara yeniden Windows 11 kurdum driver hepsini kurdum bütün ayarları yaptım fakat sonradan fark ettim ki ram kullanımı %50 civarında 32gb ram 16 gb hiçbir uygulama çalışmıyorken kullanıyor nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
  13. M

Windows etkinleştirmek istiyorum

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ Ben burayı kullanıyprum genelde
  14. M

Razer Wireless nerden alabilirim

razerda pairing utility tanımlama var yani yarın iletişime geçeceğim
  15. M

Razer Wireless nerden alabilirim

onlarda nerden ne zman satın aldın diye soruyor
Geri