mesuti isimli üyenin son içerikleri

1. M

Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

Benimki bozulduğu için bende bakıyorum 16.07.22 tarihinde aldım
  2. M

Razer Barracuda X 2022 Alınır Mı?

Bizzat kendim 2022 aldım knk daha bu gün bozuıldu bence başka kulaklık bbak derim. Çok hata veriyor kesiliyor kapanıyor sorunları var
  3. M

Kulaklık takılıydı çalışıyordu birden gitti takılı ama pc okumuyor

razer baracuda x modeli typc dongle 1770564576 tak çıkart yaptım driver sildim tekrar yükledim farklı bilgisayarda denedim kulaklık çalışıyor ama hiçbir pc görmüyor
  4. M

NOT: laptopa takıp denedim orada da çalışmıyor
  5. M

başlıkta yazdığım üzeri kulaklığım takılıydı bilgisayarı kapattım açtım şuan kulaklık yok gözükmüyor
  6. M

Öneri Beast R68 HE MAX Alınır mı

Başlıkta da gördüğünüz gibi 3k civarına bu klavye almak istiyorum başka önerinix var mı (rappid triger olması önceliğimdir)
  7. M

Yardım Pc boşta çalışırken %50 ram kullanıyor

Bilgisayara yeniden Windows 11 kurdum driver hepsini kurdum bütün ayarları yaptım fakat sonradan fark ettim ki ram kullanımı %50 civarında 32gb ram 16 gb hiçbir uygulama çalışmıyorken kullanıyor nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
  8. M

Windows etkinleştirmek istiyorum

https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ Ben burayı kullanıyprum genelde
  9. M

Razer Wireless nerden alabilirim

razerda pairing utility tanımlama var yani yarın iletişime geçeceğim
  10. M

onlarda nerden ne zman satın aldın diye soruyor
  11. M

Küçük olanı
  12. M

elimde Razer DeathAdder V3 Pro 8K var wirless bozuldu ve nerden aldığımı hatırlamıyorum elimde dongle var fakat wireless çalışmıyor 8khz wirless nerden alabilrim öneriniz var mı
  13. M

Laptop kapandı açılmıyor

Acer nitro
  14. M

Laptop kapandı açılmıyor

Anakart yanmış değiştik
  15. M

Modem Qos ayarı yapılamıyor

modemimde qos ayar sekmesi var fakat boş gözüküyor ve bu sebepten ötürü yapamıyorum yardım edicek var mı
Geri