Arkadaşlar 3.5m jak girişli kulaklığı laptoba taktığımda herhangi bir ses yok iken cızırtı yok fakat bir video oynatırken müzik dinlerken vs cızırtı geliyor sürekli bunu nasıl çözebilirim.
Huawei matebook D15 modeline sahibim windowsu sıfırladım fakat güncelleme yaptıktan sonra artık ekran açılmıyır cihaz çalışıyor fakat ekran yok sonrasında tekrar kapanıyor ve bir süre bu döngü devam ediyor ne yapmalıyım?
Merhabalar macbook air m1 8 GB modelini alacağım üniversitede kullanacağım sadece ofis işleri için video izlemek vs gibi yeterli olur mu birkaç sene sonra sıkıntı çıkarır mı?
LENOVO LOQ 15AHP9 modeline sahibim ryzen 7 8845hs rtx 4050 ekran kartı var bu cihazı type-c ile şarj edebilir miyim mevcut adaptörü 170w ve epey büyük daha küçük bir adaptör taşımak adına mümkün müdür mümkünse nasıl bir adaptör almalıyım?
2 işlemciden birini tercih edicem i3 daha iyi gösteriyor internetten baktım fakat temel frekansı 1.3 turbosu 4.4 diyor ryzen 5 temel 2.1 turbo 4 diyor ben sessiz çalışsın diye turbo bostu direk kapatıyorum zaten bu durumda ryzen işlemciyimi almalıyım dahili ekran kartıda daha iyi
Video izliyorum ve 20 dk sonra ekran donuyor video duruyor hiçbirşey yapamıyorum mouse klavye falan çalışıyor ama sistem tepki vermiyor bunu nasıl çözebilirim
Selamlar yeni laptop aldım fakat google açıkken bile sıcaklık nedense çok fazla geldi bana bu değerler normal mi işlemciye bağlı çift fan var bide çözemedim neden böyle Model Acer Aspire 5 A515-57 kullandığım ortamda serin sıcak değil yani