Arkadaşlar merhaba. 20K bütçem var. Televizyon bakıyorum. LG, Vestel, Samsung ve toshiba gibi markaları inceledim. En alınabilir Toshiba duruyor. Önerilerinize açığım. 43 inç veya 50 inç. 4K. Youtube gibi platformlara girebilsin donma ve görüntü problemi olmasın okey benim için. Güzel bir F/P...
Güncel olarak kablolu msi clutch dm07 kullanmaktayım. Kablosuz bir mouse geçiş yapmak istiyorum. 1.5kya kadar bütçem var. Güncel faremin altında kalmadan şarj olarakta yolda bırakmayacak bir mouse önerebilir misiniz ?
Arkadaşlar kutulu Sapphire AMD RX 6700 10 GB satıyorum. Bir alıcı bana kutusuz 9. nesil tek kollu 3 oyunlu xbox one x 1TB takaslanır mı diye sordu. Sizce mantıklı mı ? Fiyatları neredeyse kafa kafaya geliyor.
Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
Arkadaşlar selam. Eğer vergi indirimi devam ediyorsa Samsung A21S modelinden Samsung M34'e geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı yoksa başka marka modelleremi bakmalıyım varsa önerilere açığım.
Arkadaşlar selam. Babama gündelik kullanımı(haber okuma,not tutma vs.) için tablet arıyorum 5-6 bin civarına yardımcı olur musunuz ? Artı olarakda yanına aksesuar alınması gerekir mi daha rahat kullanım için kalem veya klavye gibi ?