Metalwell isimli üyenin son içerikleri

1. M

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

PRO B650-S WIFI (MS-7E26) kullanıyorum hali hazırda, indirimleride kaçırmak istemiyorum https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-x870e-tomahawk-wifi-amd-x870-soket-am5-8400mhz-oc-m-2-anakart.html ve...
  2. M

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Arkadaş whatsappdan baya yardımcı oluyor. Onlinealisverisyap üzerinden ulastım ben
  3. M

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

Bu arada 2 tblık 990promdan biraz daha iyi performans veriyor bu cihaz. neden acaba, 51 tblık bi write var diger 990 promda, o dereceli bir performans düşüşü olabilir mi acaba? Steamde indirirklen disk usage yenisinde 800mb, eskisinde 300-400.
  4. M

Değiştirelim dedi zaten, numara verdi, yarın arayacağım. Değiştirir miyim? Sanmıyorum. Ama merak ettim olay neymiş
  5. M

Büyük ihtimalle, ama şikayetçi değilim. 90 gb write çok fazla bi write değil. 35-40k vermek yerine 18 kya güzel alışveriş oldu.
  6. M

Benimde elime ulaştı. İçinde windows 11 kuruluydu :D bootloaderımı biraz karıştırdı açıkcası, sonra hallettim yaklaşık bir 93 gb written data gösterdi samsung magician, büyük ihtimalle windows 11 yüzünden falan. Yarın bi arayıp sorucam merak ettim neden. Büyük bir şey değil, 17k ya gayet iyi...
  7. M

❌İndirim Bitti! IFFALCON 75 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED TV 42.195 TL (2.EL Amazon Depo)

Hali hazırda 65 inch TCL QLED kullanıyorum, sizce mini led'e upgrade etsem değer mi arkadaşlar?
  8. M

PttAVM Stokta hala. Ciceksepetinede gelir ama biraz fazladan satar sanırım. Tam alırken bitti :D Alamadım
  9. M

Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır diyor hocam
  10. M

Hocam ne diyosun ya. Bu krizde bu kaçırılmaz fırsat!
  11. M

🔥İndirim Kioxia Exceria Pro 1 TB SSD 6.499 TL

Yok mu şöyle bi 4 tb indirime düşsede alsak bitirsek ya
  12. M

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

6 ay obce tcl qled aldim taksidi yeni bitti... MiniLed muazzam bir teknoloji
  13. M

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Tebilon aradı beni, monitör ellerine ulaşmış bugün kargoda, haberiniz olsun arkadaşlar
  14. M

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL (fiyat değişti 30k)

Ben tebilon'a iade isteğinde bulundum, en iyisi o isteği iptal etmek o zaman haha
Geri