metan7 isimli üyenin son içerikleri

1. M

115k Toplama PC Tavsiyesi

Kullanım amacın ne bilmiyorum ama işlemci de düşürülebilir
  2. M

Yardım Bilgi Araştırması İçin Hangi Yapay Zeka Aboneliğini Almalıyım

15 günde kapandı benimki şansımdan 😀
  3. M

5070 Ti Aldım İyi mi Yaptım

Hocam bu amazon depo telegram mı?
  4. M

Öneri AMD Ryzen 7 7800x3d İçin Anakart Tavsiyesi

https://www.hepsiburada.com/msi-mb-b850-gaming-plus-wifi6e-ddr5-8200mhz-oc-mhz-am5-atx-anakart-p-HBCV00009HSDYR?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&m...
  5. M

🔥İndirim Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

neredeyse her gün oluyor son 2 haftadır
  6. M

Zotac Solid Core Rtx5080 Vs 9070xt Asrock Challenger

Zaten 5080 her türlü daha iyi kart sadece 9070xt F/P olarak çok önde.
  7. M

Zotac Solid Core Rtx5080 Vs 9070xt Asrock Challenger

Eğer sadece oyun için düşünüyorsan 9070xt ile 5080 arası da fiyat kadar fark yok, youtubeda istediğin kartların her türlü oyunda fps -performans- videoları mevcut
  8. M

Çözüldü✓ Hangi Oyuncu Koltuğunu Almalıyım Acill

İsterseniz bi msj atın kendisine instagram üzerinden kodu dün paylaştı diye hatırlıyorum ama belki geçmemiştir süresi, 15 günde bir oluyor sanki kod, sandalye aramadığım için çok dikkat etmedim ona
  9. M

İnstagramda dün paylaşmıştı galiba genelde amazon kodu paylaşıyor zaten koltukta, 1000 lira civarıydı galiba kod.
  10. M

Pchocasi sürekli indirim kodu paylaşıyor koltuklarda takip et acil değilse hocam
  11. M

Yardım Hp Victus Oyunda ve Sarjdayken CPU 98 Derece

Hp ile iletişime geçtim bazı testler yaptırıp, bilgisayarı servise çağırdılar bakalım sonuç ne olacak.
  12. M

6 Aylık Geforce Ultimate Hediye - Samsung Monitor Alanlara

https://www.samsung.com/tr/offer/geforce-feb-2026/?cid=tr_pd_pmax_google_odyssey-g6_no-phase_d2c-ce-mon-q126_multi_creative-mon-geforce4-tr_segment-inmarket_kw-na_conversion&utm_source=google-shopping&utm_medium=pmax&utm_campaign=d2c-ce-mon-q126&utm_term=prospecting+in-market&utm_content=shop-now...
  13. M

Laptop soğutucusu yok ama altında laptop standı var delikli rahat hava alıyor, yine de yüksek değil mi? 60fpsye sabitleyince sarjda sıcaklık bu durumda.
  14. M

Uncharted oyununda sarjda değilken cpu 62 derece, sarj aletini takınca cpu 100 dereceye kadar cıkıyor, gpu da 60lardan 75-80 e çıkıyor, laptopun garantisi devam ediyor, garantilik bir durum var mı yoksa normal mi?
  15. M

🔥İndirim Klassegear Zen Poron Gaming Mouse Pad Satori Modeli ₺1350

3XL 120x60 mı oluyor ölçüleri benim masam kadar :)
Geri