5600x kullanıyorum aşırtmalı 2x16 olarak ram arıyorum tercihen rgb li. internnette baktığımda 3600mhz genelde optimum performans olarak değerlendirilmiş 5600x için daha üstüne çıkmalı mıyım sıkıntı çıkartırmı model olarakta atabilirsiniz direkt
1723743845...
Evet biraz sorunlu ama genel olarak diğer oyunlardada performansım çok iyi değil. Monitör değişimi ile 7 8 bine çözülürken işlemci işin içine girince am4 te x3d işlemci 1 tane olması sebebiyle am5 e geçmek zorunda kalıyorum oda maliyetleri çok fazla katlıyor
Hocam yapıyorki bu konuyu açtım, oc li kullanmama rağmen darboğaz yapıyor
1722860247
Yapay 2k yı denedim darboğaz devam ediyor yapayla gerçek arasında fark oluyormuş sanırım birkaç kişiden öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Merhaba rtx 3070 ryzen5 5600x 4.7ghz boostlu kullanıyorum 32gb ram ile birlikte 1080p de
Sistemim darboğaz yapıyor bir türlü ekran kartına yükü bindiremiyorum genelde cpu kullanımı daha çok oluyor. İnternette birkaç site bar darboğaz oranını gösteren 2k monitöre geçsem gene darboğaz yapıyor...
850w veya üstü 80+gold psu arıyorum bazılarının garantileri 10 yıl oluyor ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka model varsa alırım bide olmazsa olmaz dediğiniz korumalar nelerdir yüksek voltaj koruması vs gibi uygun bulunabilirse titanium falanda...
oynadığım oyunlar genelde yüksek grafik ayarlarında oluyordu. ayarları düşürdükten sonra mavi ekran almamaya başladım sanırım power kaynaklı bilgisayarıda güç tasarrıfı moduna aldıktan sonra hiç kapanmadı.