Metaxa isimli üyenin son içerikleri

1. Metaxa

3000 tl ye kadar bana kablosuz mouse öneririmisiniz fps için

https://www.gaming.gen.tr/?s=scyrox&post_type=product&dgwt_wcas=1
  2. Metaxa

Microsoft Office önerisi

Bununla uğraşmak istemiyorum. 1743891059 Diğer sene başka bir lisans satın aldığımda şimdi var olan uygulamayı silip tekrar yüklemem mi gerekecek?
  3. Metaxa

Microsoft Office önerisi

Garanti istiyorum. Bu tarz bir şeyin garantisi yok.
  4. Metaxa

Microsoft Office önerisi

Günlük kullanım için Word, Excel, Powerpoint vs. yani Office uygulamalarının keyini arıyorum. Bu ürün alınır mı veya başka ne tavsiye edersiniz? Office 2021 Pro Plus 320 TL...
  5. Metaxa

Xbox mı PlayStation mı?

Steam kütüphanem istemediğiniz kadar dolu, Xbox gamepad ve premium marka oyuncu koltuğum mevcut. Odamda 43" 4K televizyonum da var, PS5 almam için hiçbir sebep yok. Bana da mı al diyeceksin?
  6. Metaxa

Siyah Xbox Gamepad hangi siteden almalıyım?

Amazon'dan Siyah rengini aldım, teşekkürler.
  7. Metaxa

Hepsiburada kargo ile daha önce geleceği için oradan mı alsam diye düşünüyorum. Siyah renkde de çizikler belli olur. Mavi nasıl sizce?
  8. Metaxa

Sebep? Bir de siyah renk sizce nasıl? Beyaz veya mavi de tercihlerim arasındaydı.
  9. Metaxa

https://www.amazon.com.tr/dp/B07SDFLVKD/ref=asc_df_B07SDFLVKD1739061000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07SDFLVKD&linkCode=asn&th=1...
  10. Metaxa

Kablosuz kulaklık-klavye-mouse bağlantıları

Üç ekipmanım da sanırsam BT modunda değil yani wireless modda. Doğru mudur?
  11. Metaxa

Kablosuz kulaklık-klavye-mouse bağlantıları

Kulaklık: Artics Nova 5 - Tek bir bağlantı girişi var sanırsam, USB ile kullanıyorum ve o şekilde şarj ediyorum. BT mi önerirsiniz? Klavye: Akko 3098B Black Gold - Bu da öyle USB ile. BT mi önerirsiniz? Mouse: Scyrox V6 - Dongle ile birlikte bağladım. Öyle mi önerirsiniz? Bu bağlantılarım doğru...
  12. Metaxa

🔥İndirim R5 7600X - RTX5070 - 32GB - 1TB - 240MM 56K₺

5600MHz CL36 çok mu kötü?
  13. Metaxa

🔥İndirim R5 7600X - RTX5070 - 32GB - 1TB - 240MM 56K₺

Hocam öyle bir şey mi var? Benim anakartım destekliyor ve imzamdaki sistemi 5600Mhz’de kullanıyorum.
  14. Metaxa

🔥İndirim 🔥Under Armour UA Hustle Sport Sırt Çantası - 718 TL🔥

Alınır mı? Fazla pahalı olmaması şartıyla başka çanta önerisi var mıdır bu iyi mi?
  15. Metaxa

45k sistem toplama kasa hariç

7800 XT
Geri