A1000GS 'yi araştırdım çoğu 1000w pahalı olarak satılan psular arasında en uygunu ve özellik bakımından pahalı olanlarla aynı olan bir psu. 7.500 den 10.7k ya çıkması fena koydu. Alacaktım
Bu arada ilk görselde fiyat 7.999 gözüktüğüne bakmayın. O gün yine aynı şekilde gözüküyordu fakat Hepsiburada'ya girdiğinde ise orada 7.499 yazıyordu. O yüzden en başta 7.499 yazdım.
Sistem topluyorum parça parça son 3-4 ürünüm eksik onlardan biride güç kaynağı. Akakçe üzerinde genel olarak neredeyse her gün takip ediyorum. MSI MPG A1000GS 5.1 ürünü en son 3 gün önce hepsiburada üzerinden satıcının kendisi hepsiburada iken ürün 7.499 TL ye satılıyordu ve o sırada kredi...
Arkadaşlar 2025 yılı ortalarına doğru sistem toplamayı düşünüyorum. Genel olarak bilgisayar oyun oynama - oyun programlama - canlı yayın ve video editleme için kullanılacak. Anakarttaki ekran kartı slotunu pcie 5.0 seçtim çünkü sonradan 5000 serisi bir ekran kartı takacağım. Seçtiğim ssd'de...
Arkadaşlar tüm yanıtlarınızı okudum teşekkür ederim mesajlarınız için. Ayriyetten ADATA SSD TOOLBOX'ını da kurdum orada da bir türlü tanıyamıyor. Biraz ümidim var oda elektrikler geldikten sonra ilk açtığımda bi otomatik kurtarma ile bir şeyler yapmaya çalışıyordu sistem dosyalarını düzeltmeye...
Ek bilgi olarak. Tekrar windowsu oyun depolamak için kullandığım harddiske kurdum. Bios ekranında m2 ssd'yi okuyor yani gözüküyor ama windowsun disk yönetimi kısmında ve cmd den disk listesine baktığımda göremiyorum. ssd yi taktığımda öncelik harddiski boot etme olmasına rağmen 1-2 dk geç...
Arkadaşlar 04.12.2024 saat 14:30 gibi elektrikler 2 kez git gel yaptı ve bilgisayarı açmaya çalıştığımda bir döngüye girdi. Sürekli otomatik onarıma girip sonra tekrar kendini yeniden başlatıyordu. İlk başta yazılımsal olduğunu düşündüm dosyalar v.s bozulduğunu fakat m2 ssd ye flash ile windows...
Arkadaşlar şu 2 şeyin ne olduğunu nereden öğrenebilirim. Sağ tıklayıp dosya konumuna gidemiyorum. Bilgisayara herhangi crackli oyundur cart curt orijinal harici hiç bir oyun veya program yüklenmemiştir. Bi microsoft office programlarını kurdum bir de oyun içi gpu ram kullanımına bakmak için Riva...
Arkadaşlar 18 bin tl ye poco x6 pro alınır mı ? İncelemeleri yaptım 15-20 bin tl bandında en iyisi gibi duruyor ama kamera bakımında bir tık daha iyi olabilir bir tık o fiyatta kamera tarafında daha iyileri var deniyor ama bende 7-24 kamera ile uğraşan biri değilim. Hali hazırda çok ciddi kamera...
Cevaplarınız için teşekkürler Tecno Camon 20 pro benim de hoşuma gitti ama 2 kötü yanını okudum biri sar değeri çok yüksek muhtemelen çok ısınan da bir telefon 2. si 3 tane kamera koymuşlar fakat geniş açıyı özelliklerin de görmedim birinde bokeh diğerine ai özelliği koymuşlardı ama genişaçısı...
başka bir öneri de bulunabilir misin ? Ya ben öyle çok oyun oynayan biri değilim ama en azından call of duty veya supercell'in oyunlarını rahatlıkla oynatabilsin ve bunları yapan telefonlar arasında kamerası iyi olanları tercih etmek istiyorum.
Arkadaşlar maximum 9.500 tl olacak şekilde alınabilecek en iyi telefon nedir ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hani telefonda aradığım özellikler klasik olarak işlemcisi iyi olsun ve fotoğraf kalitesi iyi olsun zaten geriye pek bir şey kalmıyor :D. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Aranızda hiç S23'ü 1 yıldan uzun süredir kullanan var mı ? varsa memnuniyet bakımından uzun süreç için pil performansı v.s durumu nedir ? Kamerada zaman geçtikçe kalitesiz fotoğraflar çektiğine dair bir duyum aldım samsung ailesi için beni aydınlatabilir...