Mete trhn isimli üyenin son içerikleri

1. M

1000tl altında mouse önerisi

Merhaba 1000tl altı mouse alacağım https://ty.gl/1raamcxfgl1p0 Ben bu mouse düşündüm sizce iyi midir? Öneriniz varmi
  2. M

Yazilim, günlük işler için laptop önerisi

Merhaba. Max 25.000tl olan günlük işler,yazılım icin laptop arıyorum. Oyun vb.şeylerde kullanmayacağım. Öneriniz var mıdır?
  3. M

Cs2 akıcı değil sebebi nedir ?

Denicem Teşekkürler
  4. M

Cs2 akıcı değil sebebi nedir ?

Gaming bir laptopa sahibim Rtx4060 İ7 13650hx 16 GB ram var Cs2 de FPS problemim yok ancak oyunu oynarken akıcı gelmiyor sanki hafiften takılmalar oluyor. Akıcı olması için ayarlar nasıl olması lazım. Şu anlık her şey yüksekte
  5. M

Oyun için nick önerir misiniz

Oyunlarda kullanabileceğim nick önerebilir misiniz. İsmim Mete belki yardımcı olur
  6. M

Valoda başka hesaba giriş yapamıyorum

Riot games de Google hesabımla başka hesaba geçmek istiyorum ama Google simgesine tıklayınca hicbirsey olmuyor, nasıl düzelir
  7. M

Valoda başka hesaba giriş yapamıyorum

Riot games de Google hesabımla başka hesaba geçmek istiyorum ama Google simgesine tıklayınca hicbirsey olmuyor, nasıl düzelir
  8. M

1000tl klavye önerisi

Max 1000tlye switch klavye arıyorum. RGB olursa sevinirim. Öneriniz varsa yazabilirsiniz.
  9. M

Laptop için klavye önerileri

Merhaba,laptopta oyun oynamak için klavye arıyorum. Öneriniz varsa söyler misiniz? Bütçe:1000tl
  10. M

Derslerden çok sıkıldım

Tavsiyen için teşekkürler.
  11. M

Derslerden çok sıkıldım

Bizim de öyle maalesef 1736716890 Bizim de öyle maalese Ondanda olabilir evet
  12. M

Derslerden çok sıkıldım

Çalışma şeklim geçen sene ile aynı.Büyük ihtimal sosyal medyadan kaynaklanıyordur. Teşekkür ederim
  13. M

Derslerden çok sıkıldım

10.sinif öğrencisiyim geçen sene derslerim gayet iyiydi teşekkür belgesi alarak sınıfı geçmiştim ama şimdi notlarım çok kötü ortalamam 57 ve ilk dönem 6 dersten kaldim.Niye bir anda böyle bir düşüş yaşadım anlamıyorum.Bu durumdan çok sıkıldim. Sizinle derdimi paylaşmak istedim.Görüp gecebilirsiniz
  14. M

Laptop açma tuşuna basıldığında siyah ekran geliyor.

Laptopu açtığımda siyah ekran geliyor,alalı 2,3 ay oldu önceden böyle bir sorun yoktu.şu aralar her acista olmasada sık yasanmaya başladı.sizce niye. Dell g15 Rtx 4060 İ7 16 GB ram
  15. M

Laptop ısınması hakkinda.

Merhaba,Laptopta hava kanalları çok ısınıyor ama normal yerlerde ısınma iyi derecede sorun yoktur dimi
Geri