https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-10-2022-128-gb-xiaomi-trkiye-garantili-p-HBCV00001G09U9?magaza=Yirmid%c3%b6rt&url_src=and-product-detail bu telefonu yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum. Çok güzel bir telefon tavsiye ederim
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde SSD aldım önceden HDD kullanıyordum SSD ye Windows kurduktan sonra ETS yi indirdim sonra Steam atolyede para hilesi modu var resmi ivecolu olan. Onu indirdim modu aktif ettim ama hep oyundan atiyor önceden HDD de böyle bir sıkıntı yaşamıyordum. Bunun çözümü nedir?
Telefonu alalı 2 ya da 3 ay oldu yaklasik 3 hafta önce başladı bu hata. İlk baslarda cihaza virüs mü girdi dedim ama araştırınca öğrendim. Ama ben bu sorunun ekrandan dolayimi yoksa yazılımsal mı anlayamadim. Ama galiba yazılımsal çünkü telefonum MIUI 13.2 ve bu sürüm de hiç böyle bir şey...
Arkadaşlar telefonumu yazılımını düşürmek istemiştim. Telefon brick oldu. Telefoncuya götürdük, yaptı. Telefoncu MIUI 12.5.20 global ROM yüklemiş. Şimdi ben de güvenlik taraması yaptim. Orada cihazınız daha güvenli olsun diye güncelleme yap diyor. Güncellemeleri denetliyorum, ağ bağlanamadı...
+18 ile alakası yok hocam klavye de kendi kendine o işarete basıyor
1676029781
Hocam telefonu aldığımdan beri kutudan çıkan silikon kılıf vardı şimdi çıkaracağım
1676029886
Malesef telefon cepte iken oturmuştum ekran baskı olmuş olabilir
Telefonum Redmi 10 2022 telefon kapanmıştı şarja taktım kendi kendine Google'a girip ## yazıyordu ama her Google çıkıp girdiğimde böyle oluyor. Çıkıyorum Google'dan anında tekrar Google'a girip ## yazıyor kendi kendine. Bir anda düzeldi ve güvenlik taraması yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bunun...
Telefonuma güncelleme yaptıktan sonra yavaşladığnı far kettim bende Boot loader kilit başvurusu yaptım kilit açıldı ve telefona ROM yüklemek için miui 12.5.2.0 taiwan ROM u indirdim mi flash tool da ROM u flaslarken hiç bir sorun çıkmadı flashlama tamamlandıktan sonra telefonun kendi kendine...