mete3636 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Kegames güvenilir mi?

Dostum ben bugün ps4 sipariş ettim şahıstan ve hala kargo numarama işlemedi takip numarası vermediler saat akşam 7 gibi yani 19.00da sisteme düşeceğini söyledi bende beklemekteyim düşmezse ise şikayet edeceğim anlık gelişmeyle buraya mesaj atacağım beklemekte olun
  2. M

Kegames güvenilir mi?

Evet. Olabilir
  3. M

Kegames güvenilir mi?

Haklısın fakat param guvende çok kesiyor bide başka böle ucuza satan yok
  4. M

Kegames güvenilir mi?

Usta karsda yaşıyorum karsta hiç ps4 yok
  5. M

Kegames güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba ben kegagames adlı firmadan sahibinden uzerinden ps4 alıcam sizce güvenilir mi? ?
  6. M

Ps4 mü yoksa Xbox one S/X Mi

Arkadaşlar sag olun 8000 liraya series s bulmaya çalışacağım bulamazsam ps4 slime yöneleceğim
  7. M

Anladım teşekkür ederim mesajların için peki xboxa dualshock bagliyabiliyomuyuz 1706290485 Sag ol dostum 🙃
  8. M

Hocam ben hiç xbox oynamadım monitörüm 1080p zaten yeni nesil oyunlara meraklı deilim xboxun kontolculeri çok karışık geliyor bana
  9. M

Peki teşekkür ederim
  10. M

Teşekkür ederim cevabın için peki ps4ün ısınması falan nasıl kardeşimle oyun falan oynamak için alıyorum
  11. M

Bütcem 8000 tl 1706284455 Ps4 slimi yoksa fat kasasımı iyi 1706284456 Ps4 slimi yoksa fat kasasımı iyi
  12. M

Arkadaşlar Merhaba Belli Bir Bütçem Var Ps5 Veya Xbox Series X veya S Ye Yetmiyor Bütcem Ps4 Ve Xbox One S veya X e Yetiyor Sizce Hangisini Almalıyım Fazla Oyun Oynayan Biriyim Lütfen Yardım Edin
Geri