Merhaba. 16 yaşındayım ve 1.67 boyum var baya kısayim okuldaki arkadaşlarım hep 1.70 üstü olduğu için kendimi kötü hissediyorum.
Babam ve annem kısa,beslenmeme çok dikkat ediyorum diyemem.
Daha uzar mıyım
Pardon unutmuşum bir an. Dell g15 5530 rtx 4060 ekran kartı i7 13650hx işlemci 16gb ram var birde ben ekran kartı sürücülerini güncelledim ondan sonra olmaya başladı. Nvidia kontrol panelinden ayarları sıfırlandı ya ondan olmuş olabilir mi biraz araştırdım da bulamadim
merhaba. valoranta girmeye çalışıyorum oyuna tıkladığımda laptoptan hani usb takarız da cihaz giriş sesi gelir ya o ses geliyor ve 2 3 saniye donuyor. Bu sadece valorant ve CS2 de oluyor Minecrafta falan girerken yaşamıyorum niye olabilir?
10.sinifa gidiyorum ve matematikten proje aldim.projenin konusu çokgenlerle alakalı sunum ama ben A4 kagitlarina yazicam.ama ne yapacağımı bilmiyorum.sizce napabilirm
Merhaba.15 yaşındayim ve 50 kiloyum.
3 4 aydır fitness yapıyorum ama beslenmem kötü olduğu için kilo alamadım.spora düzenli gidiyorum.kilo alamadığım halde vücuduma bir etkisi olmuş mudur?
Merhaba,10. Sinıf bilişim alanı ögrencisiyim. Bu sene c# ve robotik kodlama dersi görüyoruz. C# çok anlamıyorum ama geçen sene Python anlıyordum.şimdi 12. Sınıfta satajda yazılım ile alakalı iş yapmasam, donanım vb. İşler yapsamda oluyor mu. Yoksa illa yazılım öğrenmek gerekiyor mu.