Metehan AKTAŞ isimli üyenin son içerikleri

1. Metehan AKTAŞ

Öneri 6000 TL fiyat performans telefon

Realme 8 alın hocam F/P canavarı
  2. Metehan AKTAŞ

5-6k telefon önerisi

Nasıl yok hocam buyrun karşılaştırma
  3. Metehan AKTAŞ

5-6k telefon önerisi

Realme 8, M23 5G
  4. Metehan AKTAŞ

5-5,3k TL telefon önerisi

Hocam indirime fln girecek gibi olursa Realme 8 tavsiye ederim. Olmazsa M23 5G de f/p
  5. Metehan AKTAŞ

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

İyi,doğru diyorsun ama 20.10'da açılacak linke , insanlar nasıl 20.07'de 20.08'de 20.09'da girdi? Hepsi mi yalan söylüyor? Linke 20.09'da girdim ve stok yoktu söyleyeceklerim bu kadar.
  6. Metehan AKTAŞ

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Yorumlara katılıyorum Vatan'ın sitesinde daha erken açıldı 20.10 dan önce bir sürü kişi aldı. Hatta ben 20.09 da girdim sisteme ve psu tükendi hatası aldım. PSU ya özelleştirme de koyulmadığı için sepeti onaylamadı bir türlü daha sonrasında defalrca hata verdi ve sistem satışa kapandı. Bu işi...
  7. Metehan AKTAŞ

🔥 PC HOCASI F6 - SİSTEM ÇIKTI ! FELAAKEETT

NASIL ALDINIZ OLM YA 20.09 DA AÇILDI LİNK BASTIM GÜÇ KAYNAĞI TÜKENMİŞTİ AAA
  8. Metehan AKTAŞ

DA Forum Bench PR Söylüyor

3 tekrar 120kg
  9. Metehan AKTAŞ

6000-10.000 arası telefon önerisi

Bu bant aralığında Samsung Galaxy A52s Önerebilirim kendim aldım kullanıyorum. Bu fiyat bandındaki en iyi telefonlardan diyebilirim 1661327029 Aynı şekilde bir diğer takdir ettiğim F/P telefonu Realme GT Master Edition 8/256. +5 de Vram desteği sunuyor. Ekstra olarak GT modu var 1661327114...
  10. Metehan AKTAŞ

Süpergüçlü açık dünya oyun önerisi

bütün krallıkların hikayesi var , npcler sana görev veriyor, hikaye gibi düşün
  11. Metehan AKTAŞ

Süpergüçlü açık dünya oyun önerisi

Metin2
  12. Metehan AKTAŞ

Samsung A33 5G alınır mı ?

Alınır hocam ama realme 8 de 1.5 - 2k daha uygun olmasına rağmen özellik olarak iyi bir f/p telefonu bakmanı tavsiye ederim 1660822725 Veya biraz daha zorlayıp A52S 5G alabilirsiniz.
  13. Metehan AKTAŞ

araba motor toplama oyunu arıyorum

car mechanic simulator
  14. Metehan AKTAŞ

Etkili ve ucuz protein tozu

Bakın tabii ki beslenmenin yerini hiçbir şey tutmaz.Bu sadece takviye edici gıda olarak kullanılabilir. Onun dışında hayvansal ve bitkisel olmak üzere birçok protein kaynağı var. Kişi tercihleri doğrultusunda beslenmesini gerçekleştirir. Protein tozu , bcaa vb. supplementler normal gıdanın...
  15. Metehan AKTAŞ

Etkili ve ucuz protein tozu

Ne boş adamsın yaptığın yoruma bak, sen muz yemeye devam et. Protein tozu alırken dikkat etmen gereken noktalardan bir tanesi içerdiği şeker oranının düşük olması çünkü whey protein içindeki şekerin ayrıştırılması maliyetli olduğu için içerisindeki şekeri olduğu gibi bırakıyorlar, bu da...
Geri