İyi,doğru diyorsun ama 20.10'da açılacak linke , insanlar nasıl 20.07'de 20.08'de 20.09'da girdi? Hepsi mi yalan söylüyor?
Linke 20.09'da girdim ve stok yoktu söyleyeceklerim bu kadar.
Yorumlara katılıyorum Vatan'ın sitesinde daha erken açıldı 20.10 dan önce bir sürü kişi aldı. Hatta ben 20.09 da girdim sisteme ve psu tükendi hatası aldım. PSU ya özelleştirme de koyulmadığı için sepeti onaylamadı bir türlü daha sonrasında defalrca hata verdi ve sistem satışa kapandı. Bu işi...
Bu bant aralığında Samsung Galaxy A52s Önerebilirim kendim aldım kullanıyorum. Bu fiyat bandındaki en iyi telefonlardan diyebilirim
1661327029
Aynı şekilde bir diğer takdir ettiğim F/P telefonu Realme GT Master Edition 8/256. +5 de Vram desteği sunuyor. Ekstra olarak GT modu var
1661327114...
Alınır hocam ama realme 8 de 1.5 - 2k daha uygun olmasına rağmen özellik olarak iyi bir f/p telefonu bakmanı tavsiye ederim
1660822725
Veya biraz daha zorlayıp A52S 5G alabilirsiniz.
Bakın tabii ki beslenmenin yerini hiçbir şey tutmaz.Bu sadece takviye edici gıda olarak kullanılabilir. Onun dışında hayvansal ve bitkisel olmak üzere birçok protein kaynağı var. Kişi tercihleri doğrultusunda beslenmesini gerçekleştirir. Protein tozu , bcaa vb. supplementler normal gıdanın...
Ne boş adamsın yaptığın yoruma bak, sen muz yemeye devam et.
Protein tozu alırken dikkat etmen gereken noktalardan bir tanesi içerdiği şeker oranının düşük olması çünkü whey protein içindeki şekerin ayrıştırılması maliyetli olduğu için içerisindeki şekeri olduğu gibi bırakıyorlar, bu da...