Hocam typce to display kablo kullanırsam harici ekran kartımdan mı performans alırım yoksa işlemcinin ekran kartından mı alırım tam anlayamadım o kısmını nasıl öğrenebilirim
1774091218
Haklısınız hocam monitör konusunu başka bir başlıkta açsam daha iyi olur teşekkür ederim
lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 model bir laptopa sahibim. Laptopun kendi ekranı 165 hz ve ekran kartım rtx 3060. CS oynadığım için ekranın boyutu bana küçük geliyor ve rahat edemiyorum o yüzden monitör almayı düşünüyorum lakin bilgisayarımda displayport çıkışı yok ama thunderbolt 4 typc çıkışı...
arkadaşlar gece 00.01 de mailime kendi mailimden bu mesaj başlığı altında up uzun dolandırıcı mesajı geldi normalde mail başka bir epostadan gelse umursamaz geçerdim lakin birisi benim epostamdan bana bu maili göndermiş yani epostama girmeyi başarmış bir sıkıntı olur mu olursa ne yapabilirim ?
hocam stand kullanmıyorum ve demiş olduğunuz gibi bu havalarda klimasız bir odada sadece pencere yardımı ile sıcaklık farkı olması normal haklısınız. macunu değiştirirken fanları temiz bir tıraş fırçası yardımı ile tozlarını aldım çünkü görünürde çok büyük bir pislik gözükmüyordu. son olarak fan...
laptop kullanıyorum modeli lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 işlemci intel İ7 12700h alalı tam 1 yıl oldu geçen yıl temmuzda almıştım ilk aldığımda çok iyi çalışıyordu 1 yıl sonra tam bu sıralar bakım yapmak için termal macun şipariş edip değiştirdim ve temizliğini yaptım lakin sıcaklıklar hiç...
Arkadaşlar bilgisayarım lenovo ideapad gaming 3 15IAH7 içinde 16 gb bir adet ram var ve bir tane de boş slot var içindeki ramin birebir aynısından buldum
Samsung 16 GB 3200 MHz DDR4 SODIMM M471A2G43BB2-CWE Ram
içindeki ram bu lakin fiyatı 1500 tl uyumluluk açısından sıfır sıkıntı yaşamak için...
hocam bu arkadaşın yaşadığı sıkıntının aynısını 2 hafta önce ben de yaşadım hatta ben sizin atmış olduğunuz mx6 yı sürdüm lakin sıcaklıklar düşmek yerine daha da arttı bu konuda foruma konu da açtım ama bir çözüme ulaşılamadı az mı sürüdm çok mu sürdüm emin olmak için ikinci kez bile silip...
Laptop da sıcaklıklar oyunlarda 95 derecelerde geziniyor ve fps drop yememe sebep oluyor soğutucu fan alınır mı? eğer alınır diyorsanız piyasadaki soğutma performansı ve malzeme kalitesi iyi olan soğutucular nelerdir ?