Merhaba arkadaşlar ikinci el sıfır karışık bir pc topladım 5000TL ekran kartı eksik şuan sadece ama sarı sitedeki gpu fiyatları aşırı uçmuş ve güvenilir değil gibi geldi. Böyle gücü gtx 1050 civarı olan (bütçeyi fiyat/performans seviyesi iyi olursa arttırabilirim veya azaltabilirim) bir gpu...
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okumak için bir laptop almayı planlıyorum. Birkaç yıl sonra Almanya’ya gidip orada okumayı düşünüyorum. Laptop’u lise 2 yıl, üniversite 4 yıl olmak üzere toplam yaklaşık 6 yıl kullanacağım.
Oyun oynamayacağım, sadece oyun geliştirmek için (yapacağım oyunlar çok...
Selamlar, şu an 10. öğrencisiyim, derslerim falan iyi ve üniversiteyi Almanya’da okumak istiyorum. Özellikle Elektrik Elektronik bölümüyle ilgileniyorum. Birkaç sorum olacak:
Türkiye'de bu bölümü kazanmamın dışında Münih Teknik veya Stuttgart Üniversitesi için falan YKS puanımın ne kadar yüksek...
Evde normal bir şekilde oynuyordum sonra köye getirdim bilgisayarı.Bilgisayarın markasının logosu geliyor ama Windows açılmadan ekran gidiyor.(Windows 10) (ekran kartı dahili) (köyde olduğum için internet çekmiyor)