Metehan_Acar1 isimli üyenin son içerikleri

1. Metehan_Acar1

RYZEN 5 3500X Alınır mı

Çalışır mı bilinmez takıp görmek lazım
  2. Metehan_Acar1

Çözüldü✓ Ryzen 5 1600 için ucuz gpu lazım

Rx 580'lerde çok mining vs olmuyor mu hocam bir de o seviyede kartlar için 3000TL civarı uygun mudur
  3. Metehan_Acar1

Zaten çok güçlü bir karta ihtiyacım yok ve 5000TL'lik sisteme 6000TL ekran kartı takmak doğru gelmedi
  4. Metehan_Acar1

Merhaba arkadaşlar ikinci el sıfır karışık bir pc topladım 5000TL ekran kartı eksik şuan sadece ama sarı sitedeki gpu fiyatları aşırı uçmuş ve güvenilir değil gibi geldi. Böyle gücü gtx 1050 civarı olan (bütçeyi fiyat/performans seviyesi iyi olursa arttırabilirim veya azaltabilirim) bir gpu...
  5. Metehan_Acar1

Öneri Elektrik Mühendisliği İçin Laptop Önerisi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği okumak için bir laptop almayı planlıyorum. Birkaç yıl sonra Almanya’ya gidip orada okumayı düşünüyorum. Laptop’u lise 2 yıl, üniversite 4 yıl olmak üzere toplam yaklaşık 6 yıl kullanacağım. Oyun oynamayacağım, sadece oyun geliştirmek için (yapacağım oyunlar çok...
  6. Metehan_Acar1

Almanya’da Elektrik Elektronik Okumak

Selamlar, şu an 10. öğrencisiyim, derslerim falan iyi ve üniversiteyi Almanya’da okumak istiyorum. Özellikle Elektrik Elektronik bölümüyle ilgileniyorum. Birkaç sorum olacak: Türkiye'de bu bölümü kazanmamın dışında Münih Teknik veya Stuttgart Üniversitesi için falan YKS puanımın ne kadar yüksek...
  7. Metehan_Acar1

9. Sınıfta Yazılı Notları Önemli Mi?

Sağolun arkadaşlar çok kasmam ama yüksek tutmaya çalışırım
  8. Metehan_Acar1

Hangi gta 5 i almam lazım

Yok
  9. Metehan_Acar1

9. Sınıfta Yazılı Notları Önemli Mi?

9. sınıfım, LGS notum da baya iyi YKS’den de 450 falan bekliyorum. Yazılılar başlayacak yazılıların YKS notuna çok etkisi olur mu?
  10. Metehan_Acar1

Kendi kendine ne için artıyor

Diğer arkadaşların dediği gibi virüs taraması yapsan iyi olur.O sıcakta bile sıvı soğutucu varken boşta o sıcaklıklara çıkmaması lazım.
  11. Metehan_Acar1

Anakart wfi sorunum var

Kablolu bağlayabiliyorsan kablolu bağla olmuyorsa WiFi usb'si alabilirsin
  12. Metehan_Acar1

4060 RDR2 DE NEDEN BÖYLE?

İşlemci ısınıyor mu?
  13. Metehan_Acar1

Kendi kendine ne için artıyor

Soğutucu stok mu?
  14. Metehan_Acar1

Windows yükleme hatası

DDR 2 Ram ile Windows 10 nasıl çalışsın sen 8'i kullandığına şükret
  15. Metehan_Acar1

Windows açılmadan ekran gidiyor

Evde normal bir şekilde oynuyordum sonra köye getirdim bilgisayarı.Bilgisayarın markasının logosu geliyor ama Windows açılmadan ekran gidiyor.(Windows 10) (ekran kartı dahili) (köyde olduğum için internet çekmiyor)
Geri