Merhaba eski sistemimden parçalar tamamlayarak bütçemi zorlamadan piyasa indirimde olan fiyat performans düşüncesi ile yeni parçalar ekledim sizce nasıl...
G29lar kadar hızlı değil ama kendi segmentine göre gayet güzel piyasasi var ve eğer aldigınız ürün temizse ve satarken çok farkli olmazsa asla sorun...
Teşekkürler mail olarak sordum cevap bekliyorum
1759702191
Yeni sistem topladım biraz sıkışığım arkadaşım bunu 5 ay taksitle öde bana dedi acelesi yok dedi...
zaten o da zarar etmiyor çünkü geçen senin kuruyla sıfırını o fiyatın biraz altından almış veya o fiyata almış olabilir internette ki araştırmalara göre...
Merhaba bir arkadaşım bu iki ürünü 16k ya bırakacağını söyledi geçen sene Almanya'ya gitmişti oradan getirmiş topu topuna kullansa 2 3 ay kullanmıştır kendi...
Merhaba yeni bilgisayar topladım fakat fanlar Google de gezerken yani günlük işler yaparken Full de çalıştırıyor özelikle fareyi hareket ettirip bir işlem...
Bende ilk başta oturtamamıştım çok normal. Bu mandallı sistemde küçük mandalı geçirip sonra işlemcinin üzerine oturtuyorsunuz ardından uzun olan mandala...