Maalesef öyle arkadaşımın annesi bile beni daha çok dinledi bu konuda ama annem sadecce sana patron sinirlenmiştir o yüzden böyle yapıyodur diyip geçiştirdi çalıştığım yer başka bir ilçede ve o ilçe bizim memleketimiz ninem falan var orda patronla konuşup olumsuz bir yanıt alınca benim taşkınlık...
Yarın tekrar adamın yanına gideceğim büyük ihtimal adam nazlanıp bana 35 bin lirayı orda vermeyi kabul etmeyip 10 bin lira verip yollayacak sonra bidaki aya yine gel dicek bide turizm yani bu orda dicem hepsini ver vermezse artık cimere falan yazacam bir akrabalar akrebe döner arkadaşlar böyle...
Dava açsam illaki bi yolunu bulurlar bide annem falan hayatta öyle bir şey yaptırtmaz cimere şikayet etsem ne olur acaba diye düşünüyorum arkadaşımın annesi dedi ben senin yerine yazarım diye
merhabalar çalışmak için girdiğim yerden 3 ay önce çıktım ama içerde 45 bin lira param kaldı patron her zaman geçiştirdi bu gin gel şu gün gel şimdi veremem diye diye geçiştirdi iban istedi attım bakmadı aradım açmadı mesaj attım bakmadı ne yaparsam yapayım cevap vermiyo bide akrabayız uzaktan...
anarşizmle bi alakası yok anarşist olan biri aşırı sağcı olamaz ama sosyalist olan biri aşırı sağcı olabilir bu test sonucu direkt aşırı sağ nasyonal sosyalizm