metene isimli üyenin son içerikleri

1. metene

150 Bin TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Vallahi anlamiyolar JWBDJSBFJSBD var zaten kaliteli monitorum klavyem mouse'ım ihtiyacim yok diyorum öneriye kasa önerim var diyorum ama kafa basmıyor bazılarının sanırım
  2. metene

Tamam bende diyorumki klavye mouse falan önerisi istemiyorum hazir sistem onerisi istiyorum anlamasi cok zor degil
  3. metene

150k hazir kasa soruyorum mouse önerisi falan istemiyorum
  4. metene

Ozaman sirf 50 fps daha fazla almaj icin 720p monitor alip o parayi bilgisayara verelim. Mantigin cok sacma iyi bir sey gormiceksen iyi bilgisayarin anlami ne 1788376075 Sinerji güvenilir bi marka midir ya bi aralar sanki birisi baya sorun yasayip youtube videosu cekmisti
  5. metene

Hangisini Seçmeliyim

Hocam kendi indie oyunlarimi gelistircek kadar. Mac zaten blender ve unity gibi programlarda windowsa gore cok daha kotu oldugunu biliyorum. Ben genel olarak hangisi daha performansli olur oyunlarıda isin icine katarak diye soruyorum. Ya da o fiyatlarda daha da iyi varsa
  6. metene

Hangisini Seçmeliyim

240hz oled monitorum var Ekran kalitesi şart değil.
  7. metene

Üniversite ve Ofis İçin Laptop Önerisi

Hocam benimde laptop konuma bakar misiniz legion pro 7 ve asus pro art arasındayim
  8. metene

Neyi komik tam olarak koçum gülcegine yazsana
  9. metene

E yani oled monitorler 16k'dan baslıyor zaten ben bir sorun göremedim
  10. metene

Diger bileşenler dedigin klavye mouse'sa onları sormuyorum hocam butce direkt 150k hazir kasa icin
  11. metene

Hedefim rekabetci oyunlarda olabilcek en yuksek fps ve hikayeli oyunlarda da sabit bir kalite yüksek ayarlarda oynayabilcegim sekilde. Ne almami önerirsiniz? (Arkadasim icin soruyorum)
  12. metene

Hangisini Seçmeliyim

Legion Pro 7 | Itopya Üzerinden Asus Pro Art P16 64gb 5070 Amacım: After effects Premiere pro gibi adobe programlarinda hızlı render ve akıcılık. Blender'da previewda akıcılık ve olabildigince hızli render. Unity/Unreal gibi programlarda akıcılık Hikayeli oyunlarda 60FPS Rekabetci oyunlarda...
  13. metene

Proart Laptop Parasına Değer mi?

He ya tr den alcam evette japonca olsada sorun olmaz tr klavye ezberde artik yillardir :D
  14. metene

Bilemedim ya 8gb vramde az gibi geliyo gercekten 12 varken ayni fiyata 1787679667 Kaplama?
  15. metene

10k fiyat farkina -16gb ram ve +4gb vram farklari var olarak legion ekran sessizlik ve ramde kazaniyor gibi 10k lık farkı ya 1787678533 Şuanda aynı zamanda Legion Pro 7 dusunuyorum itopya'da 170k'ya dusmus pro art ile ayni fiyat. Ram disinda ozellikleri daha ustun gibi
Geri