Metenikbc isimli üyenin son içerikleri

1. Metenikbc

Çözüldü✓ AOC 24G4XE MONİTÖR KOLU OLUYOR MU?

Merhabalar acaba o kapağı nasıl söktünüz onu araştırıyorum her yolu denedim az daha kırılıyordu.
  2. Metenikbc

Samsung Watch 6 vs Huawei Fit 3

Ne için kullanacaksınız
  3. Metenikbc

AOC 24G4X ile 24G4XE farkları nelerdir?

Hocam FPS oyunu için alıyorum 23.8 yeterli geliyor Hocam Sadece pivot özelliği yok ise almayı düşünüyorum ama bazı yerlerde asansör vb. Yok deniliyor
  4. Metenikbc

AOC 24G4X ile 24G4XE farkları nelerdir?

Merhabalar AOC 24G4X'e bütçe arttıramıyorum bende AOC 24G4XE modelini buldum aralarındaki farklar nelerdir?
  5. Metenikbc

Android Hazır takılı ekran koruyucuyu sökmek garantiyi yakar mı?

Arkadaşlar Redmi 13 Pro+ cihazında hazır takılı gelen koruyucuyu çıkarttım bu garantiyi yakar mı?
  6. Metenikbc

500TL mikrofon önerisi

Fazla bütçem yok. Kulaklık mikrofonum sürekli bozuluyor ve sesi çok az alıyor. Mikrofon çok kullanıyorum 500TL bütçe ile mikroforn arıyorum. Not: Yaka mikrofonu önermeyin. Bütçeyi hafif aşabilirim bildiğiniz daha pahalı var ise. Ayrıca sesi uzaktan alabilecek bir mikrofon arıyorum.
  7. Metenikbc

iPhone parmak izi çok zor okuyor

Arkadaşlar iPhone 5S kullanıyorum eski olduğu için mi bilmiyorum ama Touch ID çok zor okuyor 10 kere falan denemem gerekiyor parmağımı tam nokta atışı değdirmem gerekiyor çözümü var mıdır?
  8. Metenikbc

PC'me virüs mü bulaştı?

curseforge 1705588209 tmm bende de coil whine geliyor şimdide fanlar bağırıyor
  9. Metenikbc

PC'me virüs mü bulaştı?

1400 FPS aldığım bir oyuna girince (Minecraft) GPU'dan motor sesi çıkıyor ve kontrol ettiğimde GPU %99'a çıkmış, Bilgisayarıma oyun için bir eklenti indirdiğimde (shaderpack) böyle oldu. Eklentiyi her yerden sildim ama düzelmedi. Virüs bulaşmış olabilir, Sizce format atmalı mıyım?
  10. Metenikbc

DEĞERMİ 71K YA ? ACİL YARDIM

4080 olsa değer
  11. Metenikbc

PC'de internet yavaş

peki kablo çeksem hız artar mı?
  12. Metenikbc

Kablosuz Bağlantı Çok Yavaş.

Kankam uzun bir ethernet kablosu alıp kablolu kullan wi-fi sana çok çektirir (yaşadım)
  13. Metenikbc

PC'de internet yavaş

mobil cihazlarımda speedtest yapğtığımda internet hızım (download-upload) 30mbps çıkıyor ama PC'den Sapeedtest yaptığımda 6-7 mbps'lerde alıyorum. Ve PC aldıktan sonra mobil cihazlarda'da hızım 7mbps'ye düştü, bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum yoksa normal mi?
  14. Metenikbc

SSD marka önerisi 1TB

SSD yükselteceğim hangi marka önerirsiniz?
  15. Metenikbc

GamePass oyun önerisi (düşük GB)

GamePass aldım ama oyun bulamıyorum önerisi olan?
Geri