Metesd0 isimli üyenin son içerikleri

1. Metesd0

Ücretsiz 200$ AI APİ KEY

Kampanya bitiş süresi kesin değil faydalanın derim
  2. Metesd0

Yardım Modemim kırıldı, Modem önerisi

Kablosuz standart WiFi5 (AC) yerine WiFi6 (AX): WiFi6, daha fazla cihaz aynı anda bağlandığında daha iyi verim alır, sinyal iyi yönetilebilir, gecikme biraz daha düşük olabilir. Daha yüksek kablosuz “teorik hızlar” sunar: Mesela WiFi6 destekli DSL modemlerde “AX1800, AX3000” gibi tanımlar...
  3. Metesd0

yardım edebildiysem ne mutlu bana hocam ilerde fiber gelince tekrar modem değişmek istemiyorsan almanı öneririm
  4. Metesd0

[H2 id='Hibrit+yani+hem+VDSL+hem+fiber+uyumlu+modem+rnekleri']“Hibrit” yani hem VDSL hem fiber uyumlu modem örnekleri[/H2] Aşağıdaki modeller tam bu amaçla alınır: (VDSL hattında çalışır, fiber geldiğinde WAN portundan devam eder.) ModelÖzellikFiyat Aralığı (2025)Avantaj Keenetic Hopper DSL...
  5. Metesd0

buradan bakabilirsiniz hocam https://www.donanimhaber.com/en-iyi-modemler-vdsl-adsl-ve-fiber-router-tavsiyeleri--163499?utm
  6. Metesd0

Ücretsiz 200$ AI APİ KEY

Hocam bu platform size ücretsiz 200 dolara kadar api key sağlıyor referans ile kayıt olursanız bu api key ile Ücretli olan yapay zekaları ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsunuz dokumanlarda vs code veya cursor gidi ide lere nasıl eklenti ile ekleyeceğiniz var
  7. Metesd0

BIOS her açılışta otomatik olarak açılıyor ve EXPO devre dışı kalıyor

Ekrandaki uyarı ve davranışlar bir arada değerlendirildiğinde sorun RAID değil, büyük olasılıkla RAM/EXPO’nun soğuk açılışta (cold boot) eğitimi başarısız olması. [H2 id='1+RAIDi+kapal+UEFIyi+ak+tutun']1) RAID’i kapalı, UEFI’yi açık tutun[/H2] Advanced → SATA Configuration: SATA Mode = AHCI...
  8. Metesd0

Ücretsiz 200$ AI APİ KEY

Merhaba arkadaşlar! 👋 Agent Router platformu şu anda yeni kullanıcılara 200$ değerinde ücretsiz kredi veriyor! Üstelik Claude Code, Codex gibi gelişmiş yapay zeka araçlarına ve Gpt-5 Claude Sonnet 4.5 gibi yeni çıkan yapay zekalara da tamamen ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. 🚀 📌 Ekstra...
  9. Metesd0

Steam black ops 6 key bulabilirmisiniz

https://www.keysforgames.com.tr/games/steam-games/call-of-duty-black-ops-6/ bu siteden bakabilirsiniz hocam
  10. Metesd0

Öneri İPHONE 7 PLUS KULLANIYORUM TELEFON ÖNERİSİ

13 pro max alın hocam tercihimdir
  11. Metesd0

Kardeşime Tablet almayı planlıyorum

bütçe nedir hocam ona göre birşeyler söyleyelim
Geri