metet33 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Akko fun 60 Yeni çıkan bu modeli nasıl kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

https://ty.gl/bo3fgu16l7ygh
  2. M

2000tl bütçeye f/p klavye

https://www.gaming.gen.tr/urun/865530/akko-monsgeek-fun60-pro-black-hall-effect-glare-manyetik-switch-8k-hz-argb-kablosuz-hotswap-turkce-mekanik-gaming-klavye/ Sizce alınır mı? 2k ya en fp ürünmüdür bide kullanan deneyimi olan varmi
  3. M

Pc den telefona yüksek gb li video atma

Pc den valorant için ekran kaydi aldim 10 dakkalik falan videolar 7-8gb her biri ve editini telefondan yapmak için telefona atmam gerekior google fotoğraflardan atiodum öyle olunca gb yüksek olduğu için çok yavas atior daha hizli Bir yöntem varmı bide pc de kayıt alırken harbiden bu kadar yüksek...
  4. M

Palm f/p mouse önerisi

Palm tutus kullanıyorum 2-2.5k bütçem var çok ağır olmasin 59gramdan geccem çünkü mouse önerisi varmı
  5. M

Ucuza kablosuz kulak içi kulaklık

1000-1500 tl arasinda airpods tipi beyaz slikonsuz kablosuz kulaklik arıyorum gündelik kullanım müzik dinlemek için falan oyun yok
  6. M

Vxe r1se bu fiyata alınır mı?

Attack shark r1 var ztn 900 e almıştım değiştirsemmi 3395 sensör diye düşündüm
  7. M

Vxe r1se bu fiyata alınır mı?

Vxe r1se çok övülüyordu ulu games wraith gibi sitelerde en ucuz 1400 tl iken trendyolda 1099 tl ye buldum alınır mı? sizce
  8. M

Pc uyku modundan açıldıktan sonra dondu

Deniyim hemen 1752591554 Çok teşekkür ederim düzeldi
  9. M

Pc uyku modundan açıldıktan sonra dondu

Geri oynamaya gelcem diye pc yi uyku moduna almıştım geri döndüğümde uyku modunda olduğunu unutup güç tuşuna bastım pc açıldı ama uyku modundan uyanirken gösterdiği rastgele resimlerin birinde dondu kaldi pc yi kapatıp açıyım düzelir heralde diye güç tuşuna tekrar bastim ama pc kapanmadi kaç...
  10. M

Ryzen 5 5600 e uygun f/p soğutucu

Ryzen 5 5600 islemci Asus prime a520m-r anakart İslemciye uygun kule tipi hava soğutucu yani fan arıyorum 1-1.5 k arası önerisi olan varmi
  11. M

Bitfenix 600w bu sistem için yetermi yoksa 650w fazeonmu alayım

İtopyadan hazır sistem alcam ryzen 5 5600 msi rtx4060 8gb 16gb ram 1tb ssd var hangi kasa daha iyi olur 600w güç kaynağı yerine 274tl farkla 650w fazeon kasayımı alayım sizce
  12. M

Sizce itopyadan hangi hazır sistem alınmalı

İtopyadan hazır sistem alacağım cs valo gibi oyunlar için 19-21k arası bütçem var 22 ye de çıkabilir sizce hangi sistem alınmalı ve fotoğraftaki (19k)sistem iyi mi? işlemci ile ekran kartı darboğaz yaparmi ?
  13. M

Bu sistem sizce nasıl alınır mı?

Saol kral zaten bayramdan sonraya alcam stok yenilenirse bakarım
  14. M

Bu sistem sizce nasıl alınır mı?

İTopya da bu özelliklerde toplama pc alcam pek bilgim yok ama islemci ile ekran kartı dar boğaz yaparmı ? Bide valorant cs2 forza5 gibi oyunlar için iyi fps performans saglarmi fiyatı 19000 tl
Geri