çözüm sunmaya geldim buraya sıkıntııyı yazıcaktım bulamadığım için sonra halletim sizede söyliyim işiniz görülür belki benim motordan ses geliyodu başlarda aküde de sıkıntı çıkıyodu boşalıyodu hemen marş almıyodu kullandım böyle 2 ay falan sonra ses gittikçe artmaya başladı sanki zincir bi yeri...
motora bi 10 dk binince yanık kokusu gelmeye başlaı yağ yakıyo diyicek olursa değiştim 100 km olmadı castrol 10 40 yağ fikri olan varsa yazarsa sevinirim
merhabalar yardımcı olucam tüm fikirlere açığım dün metamaska 0.68 bnb attım sonra dextools pancakeswap gibi bilindik sitelere cüzdanı bağladım mobilden akşam bi baktım para başka hesaba aktarılmış ordanda başka bi hesaba ama aktarıldığı en son adress binance hesabıyla bağlantılı ve ordada...
metamaskımda 2 tane hesap var birinde imported yazıyo içe aktarılmış hesap ben aktarmadım binancedden para atarken oraya atılmış akşamda aktarılmış alayan biri varsa özelden yazsın
ehliyetten 6,5k yedim kasktan kovalıyolar bugün 3 tane siren açtı lazım bi tane ls2 var hediye kafamı sıkıyo şimdi pazaramada mt breaker buldum kuponla 4800 e geliyo güneş vizörüde var
1733257857...
MT THUNDER 4 ,REVENGE 2 arasın kaldım sizce hangisi bütçe max 6 k revenge 2 yi sipariş ettim aslında da ona göre iptal eddicem aradaki fiyat farkı 1.5k 4 te güneş vizörü var diğerinde yok
mantıklı9
1731673138
senide yordum bişey daha sorucam https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gskill-2x16-gb-ddr5-5600mhz-cl36-1.20v-1210184793/detay bu adam 2500e bırakıyo sence senin dediğinmi yoksa bumu
1731673268
1000 tl fark önemli değil hangisii...