Meteturan isimli üyenin son içerikleri

1. Meteturan

Başkan Online - Türk Yapımı Mobil Başkan Oyunu

Başkan Online Oyunu ilk olarak 2019 yılında piyasa sürülmüş olup, 1 seneyi aşkın bir süredir hem İos hem de Android işletim sistemli telefonlar tarafından oynanabilir durumdadır. Başkan Online bir başkanlık oyunu olup, oyun içerisinde oyun içinde oluşturulmuş olan siyasi partiler ve oyuncular...
  2. Meteturan

Yardım 2023 IOS Oyun Önerisi?

Başkan Online deneyebilirsin. Karakter geliştirme olarak başkanlık puanı ve level durumu var. Milletvekili, şehir başkanı, hatta oyun başkanı olabilirsin. Her geçen gün daha da gelişen en iyi online başkanlık oyunu. Bu tarz oyunlara ilginiz varsa kesinlikle denemelisiniz. Harika bir ortam var...
  3. Meteturan

Arkadaşlar önerebileceğiniz mobil oyunlar varmıdır?

Başkan Online deneyebilirsin. Her geçen gün daha da gelişen en iyi online başkanlık oyunu. Bu tarz oyunlara ilginiz varsa kesinlikle denemelisiniz. Harika bir ortam var. Parti başkanı, milletvekili, şehir başkanı, hatta oyun başkanı olabilirsiniz. Oyuna başlayacak olan arkadaşları Güneş...
  4. Meteturan

Yeni RolePlay Mobil Oyun Tavsiyesi

Her geçen gün daha da gelişen en iyi online başkanlık oyunu. Bu tarz oyunlara ilginiz varsa kesinlikle denemelisiniz. Harika bir ortam var. Parti başkanı, milletvekili, şehir başkanı, hatta oyun başkanı olabilirsiniz. Oyuna başlayacak olan arkadaşları Güneş Partisi'ne bekleriz. Referans kodum...
Geri