methanos09 isimli üyenin son içerikleri

1. M

DP Bağlantısı Masaüstü Gelmiyor

Merhaba arkadaşlar geçen yine bir konu açmıştım ölü piksel ile ilgili.Bu sefer derdim başka. Gigabyte G24 F2 model monitör aldım.Dp kablosu gelmediği için hem 180Hz hem Free Sync desteğini düşünerek Paugge kablo aldım.Monitörde İnput olarak DP seçince görüntü gidiyor.Resmini atacağım.HDMI 1 de...
  2. M

Çözüldü✓ Hifi veya Üst Sınıf Gaming Kulaklık Tavsiyesi

Hocam amerikasepetim üzerinden aldım amazondan.Gelmesini bekleyeceğim daha uzun süre.
  3. M

Gigabyte G24 F2 Ölü Piksel

DP çıkmıyor ben netten Paugge aldım gelmesini bekliyorum.İşin aslı kurulumu basit.Renkler mükemmel.Öyle çok monitör denemedim ama net kafedeki bir çok 240Hz monitörden bile iyi geldi bana.Osd kullanışlı alışınca.Alışması 5 dk.Ama yazılımı tamamen çöp kurma daha iyi.Tavsiye ederim.Zaten hem iade...
  4. M

Gigabyte G24 F2 Ölü Piksel

Arkadaşlar monitör 4 gün önce geldi sistem vs kurulum dün tamamladım. Dün yaptığım testlerde sağ alt köşede bir adet ölü piksel tespit ettim.Gözüme çok batmıyor fakat ileride büyüme bu sayının artması durumu oluşuyor mu aklıma gelmiyor desem yalan olur. Bu konuda hem artıyor diyende var...
  5. M

Hocam ikinci el 0 açılmamış kutu var ilk ona bakacağım pc38x için.Yoksa dropbox üzerinden deneyeceğim şansımı.
  6. M

Hocam işin uzmasınız gerçekten.Çok teşekkür ederim.560s ve Pc38x arasında seçim yapacağım artık.Mikrofon durumundan dolayı Pc38x bir adım daha önde şuan için. 560s i detaylıca araştıracağım. Teşekkür ederim hocam.560s ve Pc38x arasında tercih yapacağım.
  7. M

Hocam kablosuz takıntım yok.Aksine kablosuzları pek sevmiyorum.Ses kartı 600 Ohm kadar destekli ama ne kadar sürebilir tabi bilmiyorum.Dt 990 Pro modeline bütçe yükseltebilirim belki teşekkürler. Yalnız hocam müzik performansından şüphem yok da bu gerçekten yön kasma da filan tatmin eder mi ...
  8. M

Hocam tam okumadınız galiba.
  9. M

Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. Yeni sistem topladım sıra geldi ekipmanlara.Kulaklık benim hep hassas olduğum bir konu.Kaldı ki öyle iddaalı müzik dinlemek gibi bir amacım da yok. Çoğunlukla oyun ve film önemli benim için.Tabi müzik performansıda aşırı önemsiz değil. Daha önce...
  10. M

Çözüldü✓ 1000 Liraya Mouse Mousepad önerisi.

Tamamdır hocam bunu ciddi değerlendireceğim.Fiyatına göre özellikleri benim de hoşuma gitti baya
  11. M

Hocam sensörü gerçekten iyiymiş de hakkında bazı olumsuz yorumlar var malzeme kalitesi vs.Deathadder v2 düz model alsam hala iş görür mü ? Ya da 1500 Lira bandına çıkıp Viper 8Khz alsam yırtılma vs olur diyorlar her oyunda destek yok vs.Tavsiye eder misiniz ?
  12. M

Siz yine de önerin hocam ben yabancı kaynaklarda araştırırım biraz.Sensör kalitesi önemli benim için.Fps oynuyorum.
  13. M

Teşekkürler hocam.Başka öneri ve tavsiye edebileceğiniz modeller var mı ?
  14. M

Arkadaşlar şu zamana kadar sırasıyla A4 Tech X7 ile Bloody V5 ve Steelseries Sensei mouse kullandım.Mousepad im ise Razar Goliathus idi.Fakat yeni bir mouse ve mousepad arayışındayım. Bütçem 1000 Lira.1000 hatta 1200 e kadar mouse ve mousepad tavsiye eder misiniz ? Asus Razer Hyperx gibi bilinir...
  15. M

Çözüldü✓ Arşiv için Tavsiye Disk ?

Merhaba arkadaşlar.Benim aklımda bazı sorular var ve siz değerli üstadlarımın yardımını bekliyorum. Öncelikle ben Arşiv yapmayı seven birisiyim.Film Dizi Müzik Oyun Wallpaper vs.Eski bilgisayarım 2014 de topladığım bir makinaydı.Ama tabi çok daha önce yapmam gerekeni anca yapabildim ve şimdi...
Geri