İyi günler. Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim fakat yardım talebim elzem olduğu için ilerlemek istedim. Telefon hafızamı yedeklerken bilgisayar dondu ve açılmadı. Kapatıp açtığımda ise siyah ekranda hata almaya başladım. Hatanın ekran görüntüsünü yüklüyorum.
Önemli anlara ait...
Genelde bu tarz kodlarda renk değişimi xx/80 xx/90 vs gibi olur diye düşündüğüm için ön kısımdaki değişim özellik farkı mı diye düşündürüyor. 5543 ve 5547 oluşu ufak farklılıklar mı katıyor acaba
Internet üzerinden ep5547/90 vs ep5543/80 kıyaslaması yaptığımda verimli bir sonuç alamadım. Konuyla alakalı bilgisi olan farklarını, + ve - 'lerini anlatabilir mi?
Ssd olarak 1 tb yükseltme yaptığım için yeterli olur kanısındayım. Ram konusunda ise gerekirse ileride bunları çıkarıp 2x 16gb alır takarım diye düşündüm. Kasa ile alakalı bu tarz 1 2 yorum gördüğüm için thermaltake s200'le değiştirdim
1687708974
Aynı durumu itopyada technopat two-win için...
Fiyata şaşırdığınızı görünce ben de şaşırdım. Dedim niye bu kadar şaşırıyorlar 😂 linke şimdi tıklayıp baktım şok oldum @Yusufx @AyazAk4161
1687700171
İlk mesajdaki özelleştirmeler ile pahalı mı?
İtopyadan technopat two-win alacaktım. Fiyat yükselince alamadım. Dolar yükselince düzgün sistem göremedim. Bunu kaçırmak istemedim o yüzden. 20000'e kadar ne önerebilirsiniz bunun yerine?
Yükseltme yapabileceğim anakart MSI B660M BOMBER DDR4 4600MHz (OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI VGA mATX Anakart olarak gözüküyor. 1100 lira daha verip bunu da ekleyeyim mi bunların üzerine?
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-msi-rx-6750-xt-2x-12g-msi-h610m-e-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
Linkteki sistemi aşağıdaki özelleştirmeleri yaparak sipariş geçtim. Henüz kargoya verilmediği için iptal etme şansım da var. Dolar yükselişi ile birlikte sürekli zam geldiğinden...
İşlemciyi yükseltme fikri çok baskın geliyor. O parayı verip yükseltmek mantıklı mıdır?
Anakart yükseltmesi konusunda ne fikir verebilirsiniz? Bütçeyi az zorlayıp 21-22k seviyesine arttırabilirim
İşlemci 12400F'ten 13400F'e
Anakartı H610M-K yerine H610M-A'ya
SSD 480 GB WD yerine 1 TB MLD...