Vakit ayırıp böyle detaylı bir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle. Eşim hediye olarak Keychron K8 HE almış fakat eşim de ben de çok anlamadığımız için çok fazla yorum yapabilme şansımız olmadı. Sürekli ekipman değiştireyim gibi bir gayem olmuyor açıkçası. İşlevini yerine getirdiği...
Çok bilgili olduğum bir konu olmadığı için sormak istiyorum. Saydığınız özellikler muhakkak fark yaratan şeylerdir. Fakat maliyetini düşündüğümüz zaman ne kadar makul bir tercihtir sizce? Ekstra rekabetçi bir oyuncu değilim. Yaşım gereği de sürekli oyun oynayabilen biri de değilim. Dolayısı ise...
Merhabalar eşim hediye olarak Keychron K8 HE almış. Öncelikle ürün nasıldır, yorum yapabilir misiniz?
Sormak istediğim ise genel olarak num lock kısmı olan full tipte olan klavyelere aşinayım ve öncelikle bunları araştıyordum. Üzerinde multimedya kontrol düğmesi olan (en azından ses açma-kısma...
İyi günler. Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim fakat yardım talebim elzem olduğu için ilerlemek istedim. Telefon hafızamı yedeklerken bilgisayar dondu ve açılmadı. Kapatıp açtığımda ise siyah ekranda hata almaya başladım. Hatanın ekran görüntüsünü yüklüyorum.
Önemli anlara ait...
Genelde bu tarz kodlarda renk değişimi xx/80 xx/90 vs gibi olur diye düşündüğüm için ön kısımdaki değişim özellik farkı mı diye düşündürüyor. 5543 ve 5547 oluşu ufak farklılıklar mı katıyor acaba
Internet üzerinden ep5547/90 vs ep5543/80 kıyaslaması yaptığımda verimli bir sonuç alamadım. Konuyla alakalı bilgisi olan farklarını, + ve - 'lerini anlatabilir mi?
Ssd olarak 1 tb yükseltme yaptığım için yeterli olur kanısındayım. Ram konusunda ise gerekirse ileride bunları çıkarıp 2x 16gb alır takarım diye düşündüm. Kasa ile alakalı bu tarz 1 2 yorum gördüğüm için thermaltake s200'le değiştirdim
1687708974
Aynı durumu itopyada technopat two-win için...
Fiyata şaşırdığınızı görünce ben de şaşırdım. Dedim niye bu kadar şaşırıyorlar 😂 linke şimdi tıklayıp baktım şok oldum @Yusufx @AyazAk4161
1687700171
İlk mesajdaki özelleştirmeler ile pahalı mı?
İtopyadan technopat two-win alacaktım. Fiyat yükselince alamadım. Dolar yükselince düzgün sistem göremedim. Bunu kaçırmak istemedim o yüzden. 20000'e kadar ne önerebilirsiniz bunun yerine?