Metin2Can isimli üyenin son içerikleri

1. Metin2Can

Kaşlarımı inceltmek istiyorum

Ailede cımbız ya da ip ile almayı bilen varsa inceltsin. Abim, ablama yaptırıyordu cımbız ile.
  2. Metin2Can

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

Hiç olmadı ama bi tane eski işlemcili pc varmış babamda herhalde gtx 750 ti olucak ilk ekran kartım. Ama bu yaz en kötü 5060 ti lı sistem toplamayı düşünüyorum.
  3. Metin2Can

Şeytanın bile aklına gelmez dediğiniz ve yediğiniz kazıklar var mı?

Ezel izlerken aslında Ezeli hapise arttırıp, bütün soygun suçunu onun üzerine atanın yani bu planı düşünenin Eyşan olduğunu öğrendiğimde en büyük kazığı yemiştim. Spoiler yesem bu kadar koymazdı.
  4. Metin2Can

2200tlye kadar klavye önerisi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-aula-f87-pro-buz-mavisi-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablolu-kablosuz-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1219036972.html bu güzel bir klavye, her yerde öneriyorlar tabii başka klavyeler de var. 1768345309...
  5. Metin2Can

Hangi sistemi almalıyım?

Eğer parçalar sorunsuz ise 2. El sistem daha iyi hiç değilse am5/ddr5 sistem.
  6. Metin2Can

Buraya Bir Şarkı Bırak

Aklınızdaki o kişinin dinlemesi gereken şarkıyı buraya bırakın dostlar, ben başlıyorum:
  7. Metin2Can

Aklından Geçeni Söyle

Artık kimi, neyi sevdiğimi bilmiyorum. İnşallah öğrenirim.
  8. Metin2Can

Evde Nasıl Kendimi Korumayı Ve Dövüşmeyi Öğrenirim?

Ben 5 yıl profosyonel olarak taekwondo yaptım. Tavsiyem bir spor salonuna gitmen, zaten ankara ya da istanbul vs büyükşehirlerde gençlikspor un kurslarına gitsen iyidir orda iyi eğitim veriyorlar. Ben özel salona gittim ama salon seçimi önemli bizim hoca paragöz tipin tekiydi. O yüzden tamda...
  9. Metin2Can

Çağrı merkezinin tam tersi olan bir iş var mı?

Bu ülkede en zor iş, Allah şifa versin hocam. Çağrı merkezini bırakıp giyim mağazasına veya cafede garsonluğa filan bulaşmayın bence, ayakta durmak daha zor.
  10. Metin2Can

Okul İçin Kalem Önerisi

Ben kalem almıyorum, zaten bir yerden geliyor. Şuan 3 kalemim var ama nerden geldiklerini bilmiyorum.
  11. Metin2Can

Öneri 14k ya kadar öğrenci için tablet önerisi

https://www.google.com/aclk?sa=L&pf=1&ai=DChsSEwjS_aegxP-RAxW6i4MHHbTeDEsYACICCAEQABoCZWY&co=1&ase=2&gclid=CjwKCAiA64LLBhBhEiwA-Pxgu0LkKrOLmYbhpCVFQ4IHscg9-H55iE8Df8x_1yUhEs8oDsw9raD3TBoCyHgQAvD_BwE&cid=CAASWuRoEMUPDSAImyOqItV2o3upW13PTBCCbZ5NE0vUk5HJD9FFDUuwB6g2gBdDDC7wQUU7muPqdb9uCC_aHlG7m9nHww...
  12. Metin2Can

İnce hesaptan 34500 bu kasayı aldım

Tek kanal 8gb gariban Ram'i görünce gerisine bakmadım.
  13. Metin2Can

60K F/P Gaming PC öneri sadece kasa

Hazır sistem bakıyorsan bu var https://www.incehesap.com/crown-oem-paket-fiyati-58351/ ama şimdi render filan yapıcak diyorsun ram'i 32gb alsan işlemci geri kalır işlemci/ekran kartını iyi alsan ram 16gb'a düşer. Bende kararsız kaldım açıkçası.
  14. Metin2Can

Bir kız benden hoşlanıyor mu nasıl anlarım?

Kral en son direkt kendisine söylediğim kızdan red yedim ve ondan sonra 1 kere bile diyalog kurmadı benle bende bundan korkuyorum, ya eğer sevgilisi varsa ya da benden hoşlanmıyorsa ya da beni arkadaş olarak görüyorsa? Kızla aynı sınıfta olmasak sorun değil direkt açılırım ama aynı ortamda...
  15. Metin2Can

Bir kız benden hoşlanıyor mu nasıl anlarım?

yalnız benden sana tavsiye, bir kız grubu sana bakıp gülüyorsa veya şaka yapıyorsa UZAK DUR çünkü bazı kızlar için şaka oyuncağından başka bir şey değiliz.
Geri