metincanatay isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mavi Ekran Pc ilk açılışta Windows onarım moduna giriyor

arkadaşlar hazır sistem aldık unlostun sistemi fakat Windows başlamıyor
  2. M

Yardım Unlost PC’ye Soğutucuyu takamıyorum

Şimdide ilk açılışta Windows açılmıyor onarım moduna giriyor
  3. M

Frisby p6s soğutucu
  4. M

Soğutucuyu takmaya çalışıyorum soketin üstüne fakat bir klipsi takınca diğer klips yetişmiyor
  5. M

Yardım Zowie 2566k Monitör yerine Zowie 2566x Monitör Alınır Mı?

reddit tarzı sitelerde 2566knın daha iyi siyah verdiğini gecikmelerde xin kdan daha iyi olduğunu söyleyenler gördüm o yüzden kullanan varsa bilgi almak istedim
  6. M

Yardım Zowie 2566k Monitör yerine Zowie 2566x Monitör Alınır Mı?

Arkadaşlar merhaba 8 ay önce aldığım xl2566k monitörüm arızalandı ve servisine gönderdim serviside ürünün değişim olabileceğini ve 2566x modelini gönderebileceklerini ilettiler sizce 2566k yerine 2566x alınır mı? 2566k 24.5 inch , dyac, dikey kullanıma uygun 2566x 24.1 inch , dyac2 , dikey...
  7. M

Aorus 4070ti mhz düşüyor ve fps drop yiyorum

ssd 5. nesil t700 var 1 tb
  8. M

Aorus 4070ti mhz düşüyor ve fps drop yiyorum

Arkadaşlar sistemi toplayalı 1-2 hafta oluyor arkadaşımla lol oynarken 2 seferdir pc bir anda donuyor 20-30 saniye geçmeden geri gelmiyor bu 3-4 oyunda bir oluyor sıcaklık değerleri 50-52 derece gpu 53-55 derece cpu lolüde en yüksek ayarlarda oynuyorum ama ekran kartı %20 %30 kullanılıyor bu...
  9. M

Yardım BİLGİSAYARA BİR ŞEY TAKINCA PC KAPANIYOR

Bilgisayarı yeni topladım bilgisayarın arkasındaki portlardan birine bu usb de olsa hdmi da olsa bilgisayar çalışırken takarsam pc kapanıyor bunun sebebi ne olabilir
  10. M

Bilgisayar kapanıyor rami 5600mhze çekiyor

Sistemi yeni topladım testleri yaptırırken sistem kapanmaya başladı şu anda gpu ve cpu testinde bir problem yok fakat occt power testinde 1 dakika içinde sistem kendini kapatıyor ve 5600mhze geri çekiyor ramleri Elimde bulunan ramler ares 6000mhz cl30
  11. M

Psu bu sisteme yetersiz gelir mi

Neden yaptığı hakkında hiç bir fikrim yok powera tıklar tıklamaz gidiyor
  12. M

Psu bu sisteme yetersiz gelir mi

Anakart x870 tomahawk İşlemci 9800x3d Ekran kartı aorus 4070 ti süper Ram lexar 6000mhz cl30 M2 t700 gen 5 Kasa lian Li 011 evo rgb Sıvı soğutma arctic 360mm 850w cratos psu takılı sizce yetersiz olur mu Occt power testine sokar sokmaz bilgisayar kapanıyor gpu ve cpu testinde bir sıkıntı olmadı
  13. M

Yardım BİLGiSAYAR AÇILIYOR GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Powerım cratos 850w modüler kendim taktım ama bir şey olduğunu sanmıyorum 1734806406 3200mhz ram taksam faydası olur mu
  14. M

YENİ SİSTEM TOPLADIM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

şu anda ekran geldi ama bios update için flashı dokundurduğum anda sistem kendini kapattı 1734809816 Geldi gönlümün efendisi
  15. M

YENİ SİSTEM TOPLADIM EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

2-4 takılıydı arkadaş 4 ü çıkart iki ile dene dedi ona bakıyorum
Geri