metinylmz isimli üyenin son içerikleri

1. M

Ekran kartı driveri kurma sorunu

Eski bir laptopum var i5 3210M işlemci ve islemcinin Intel HD 4000 ekran kartı islemciden ayrı HD Radeon 7600M ekran kartım var Windows 10 2016LTSB surumunu kullanıyordum herhangi sorun yasamiyordum ama formatlamak zorunda kaldim şu an Windows 10 son surum ama ekran kartı driveri tam kurulma...
  2. M

🔥İndirim Exvega Andromeda 2024 Oyuncu Koltuğu 7996₺

hocam bende bi ara cok arastirmistim ama kendime hawk future aldim gayette guzel memnunum olumsuz yorumlarıda vardi gicirti yapiyor rahat değil gibi gicirdama cok az birsey yapiyordu orayada wd40 sıkınca duzeldi rahatlık acisindan gayet rahat bazıları sert diyor ama abarttiklari kadar sert degil...
  3. M

Internet kablo baglantisi

burası cok karisik hocam o iki kabloyu bulmam neredeyse imkansız yukaridan 2 kabloyru birlestirdim multimetre ile dogru kabloyu bulabilmek için kisa devre yaptirdim ama sonuç yok
  4. M

hocam ev telefonu yok ama ben butun kablolari denedim 2 ucunu büyük ihtimal alttaki internet kutusunda alttakif fotoğraftaki kirmizi ile çizdiğim daire 7de mavi ve beyaz kablo var ve uclari boşta onlar ne anlama geliyor uclari bosta oldugu icinmi internet gelmiyo acaba
  5. M

yeni eve tasinmistik ev internetinide nakil ettirdik bize binanizda internet hatti cekilmis suan aktif gozukuyor dediler fakat evdeki girise internet kablosunu taktik çalışmadi ama evin ordaki girisle binanin arasindaki baglanti yoktu fotoğraftaki gibi kablolari nasıl baglayacagim
  6. M

Mekanik klavye onerisi

butcem cok fazla değil 1700-1800 2 bini asamam yani %70-80 arasi klavye ariyorum cok buyuk olmasın numpad tuslarina gerek yok ama cokta küçük olmasin %60lik gibi https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-royal-kludge-r75-mor-us-layout-linear-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,878134132.html...
  7. M

Aeg camasir makinesi arızası

aeg inverter motor marka camasir makinesi var ve birden calismamaya başladı açtığımızda acilma sesi çıkıyor isiklari yaniyor ama 1 yazıyor sonra 0 yaziyor err hatasi veriyor neden olabilir
  8. M

Lenovo tab 2 A8-50L rom kurma

elimde lenovo tab 2 A8-50L tablet var rom kurmak istiyorum buna uygun hızlı ve stabil calisan rom onerisi ve nasil kuruldugu hakkında bilgi verebilirmisiniz.
  9. M

Lazer ile veri aktarimi

okul projesi için Arduino kullanilarak lazer ile veri aktarımı yapılacak fakat yazilim kisminda pek bir bilgimiz yok hangi program kullanilacak ve nasil yapılacak su videodaki gibi yapacagiz fakat yazilim kismanda ne kullaniyor ve nasıl yapiyor yardimci olabilirmisiniz
  10. M

Orjinal nike canta nasıl anlaşılır

https://www.ciceksepeti.com/nike-elemental-backpack-20-lacivert-sirt-cantasi-dd0559-452-kcm62857779 su linkten aldigim canta geldi ve orjinal olup olmadığını anlamadim nasil anlayabilirim
  11. M

sandisk ultra luxe dual flash Alınır mı?

amazonda sandisk ultra luxe dual 128gb flash bellek buldum fakat isinma sorunu olabilir diyorlar cok sıkıntı yaratirmi https://www.amazon.com.tr/dp/B0842P5GBQ?tag=akakceprime-21&psc=1 veya onun yerine bu urun isinma sorununda sıkıntı yaratirmi...
  12. M

hesaba bağlı olmayan Facebook hesabını geri alma

babam Facebook hesabından çıkmış ve şimdi giriş yapamıyorum telefondaki gmailleri denedik olmadı galiba herhangi bir hesaba bağlı değil geri nasıl alabilirim
  13. M

laptop vidası boşa dönüyor

fotoğraf yüklenmemiş şimdi yukledim 1709235533 internetten aynı model laptopu buldum kasanin içindeki yuva yeri
  14. M

laptop vidası boşa dönüyor

fan temizlemek için laptopu açacaktım fakat fotoğraftaki vida boşa dönüyor yalamada yapmıyor donuyor ama çıkmıyor vida yuvası kırıldı diye düşünüyorum
  15. M

xpg valor air kasadaki psu Alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/359780/sunrise-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu hazir sistemdeki PSU güvenilir mi? sadece xpg 650w bronze PSU yazıyor alınır mı
Geri