metmetamet isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Samsung Odyssey G6 PS5 smearing/inverse ghosting sorunu

Picture Clarity Settings, Local Dimming, Contrast Enhancer, Shadow Detail (ben 0 kullanıyorum), Dynamic Brightness (bu otomatik parlaklık ayarı aynı zamanda General & Privacy > Power and Energy Saving menüsünde de mevcut, kapatın) ve VRR Control ayarları kapalı olmasına rağmen sorun yaşıyorsanız...
  2. M

Yardım Samsung Odyssey G6 PS5 smearing/inverse ghosting sorunu

Local dimming kullanıyorsanız devre dışı bırakın, G65B'de kesinlikle kapatılmalı.
  3. M

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

2 gün önce geçtim, önceki hızım 90 Download 24 Upload idi, şuan 90 Download 55 Upload oldu.
  4. M

IPhone geçmeli miyim

aynen öyle. en iyi donanıma en kötü yazılımı koyuyorlar 1765486550 Ben aldıktan sonra 2500₺ indirime girdi, iade edip geri almak için kutuyu açmadan iade ettim sonra da almadım. Macbook Air'da 60hz olacaktı ayrıca MacOs'e alışmak vs. derken vazgeçtim. Zaten imzadaki özelliklerde masaüstü...
  5. M

IPhone geçmeli miyim

Valla aklıma iPhone'u sırf benimkini takasla elden çıkarmak için alıp sıfır halde satıp eski telefona dönmek bile geliyor. Eskiden olsa takmazdım ama artık dayanamıyorum bu sorunlara. Sinirim geçince vazgeçicem yüksek ihtimalle 🙄
  6. M

IPhone geçmeli miyim

O güne kadar 14T Pro'yu hiç araştırmamıştım. Sadece Dimensity 9300+ ın dönemin en iyi işlemcisi olduğunu biliyodum, 9400 cihazlar daha gelmemişti. Kamerası da gerçekten güzel hiç şikayetim olmadı. Yazılımda bu kadar üzeceğini tahmin etmedim. Samsung eski telefonum yüzünden bütün verilerimi bir...
  7. M

IPhone geçmeli miyim

Geçen sene Kasım ayında Samsung Note 10 Lite'dan S24 Fe geçmek için Vatan Bilgisayar'a gitmiştim, yanında 14T Pro'yu da denedim ve her türlü özelliği S24 Fe'den daha iyiydi, anlık bir kararla Türkiye cihazı orijinal 14T Pro aldım (kaçak 20.000₺ ye bulunurken 44.000 ₺ verdim). Hızlı şarj...
  8. M

Yine bir AMD serüveni (9070 XT)

9070XT için BF42 de 70 derece bu havada gayet normal. Ben de dün ilk defa BF42 oynadım 5070Ti da 2100 rpm fan hızında 70 derecelerde çalışıyor. Karar tabi senin ama 70 derece olduğu için iade etmek güzelim karta ayıp
  9. M

Oyunlarda fps drop sorunu.

MSI Afterburner ile sorunu anlayabilirsiniz. İşlemci dediğiniz gibi 99-100 dereceye varıyorsa ve Intel ise ani frekans düşüşü yapar ve drop olarak yansır. Termal macunu her şekilde değiştirmeyi tavsiye ederim. Yinede emin olmak istiyorsanız MSI Afterburner yükleyin, gerekirse video izleyip oyun...
  10. M

Çözüldü✓ Ryzen 7 6800H kullanan arkadaşlara sorum

Selamlar, Ryzen 7 6800H işlemcili laptop kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. AMD verilerine göre bu işlemcinin tJunction (tavan sıcaklık) değeri ekte görebileceğiniz üzere 95 derece, ancak ben oyun oynarken 95 i rahatlıkta geçiyor. Az önce Rainbow Six Siege oynarken aldığım bir kaydı...
Geri