Oyundan oyuna da değişiyor bence bf6 ve ready or notta görüntü bozulmuyor gibi geldi bana da.Hikayeli oyunlarda fps yetersiz geliyorsa açmak mantıklı bence ama rekabetçi oyunlarda mantıksız halen input lag baya bir artıyor özellikle bf6 da sürekli duvar arkasındayken ölüyordum.
Ben de almayı düşündüm ama araştırınca vazgeçtim ben olsam trendyolda indirim bekleyip Furylevel Z1 alırdım daha sorunsuz ve 200 mah kadar daha büyük bataryaya sahip sensörü de 3395 sorunsuz sabit 1000 hz verebiliyor.
1778826259
Elin büyükse ve rekabetçi oyunlarda çok bir iddam yok diyorsan...
3393 3395 benzeri bir sensöre sahip ama çok stabil değil incelemelerde gördüğüm kadarıyla 2000 hz modunda 1000 hz bile göremiyor bu fiyata indirimde furylevel z1 almak daha mantıklı olabilir.
Recon 200 almıştım hocam fena değildi ama benim kafamı ağrıttı biraz ben de bir ihtiyacı olan arkadaşıma verdim.Şarjlı boost modunu açınca ses kalitesi güzeldi ama hem kablo hem şarj biraz zor olabilir.
1777200117
700 gen 2 baya iyiydi ama yorumları forumda bir sürü konusu vardı ekstra driver...
Hocam şöyle söyliyim 9 yıldır Xdrive 15li kullanıyorum koltuktan çok memnunum,hiçbir deformesi de yok (tabi çok dikkatli kullanmamın da etkisi var).Ama odada klima olsa dahi az da olsa terletiyor her türlü hatta kumaş ped aldım hala terletiyor.
Başka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir
Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.