Recon 200 almıştım hocam fena değildi ama benim kafamı ağrıttı biraz ben de bir ihtiyacı olan arkadaşıma verdim.Şarjlı boost modunu açınca ses kalitesi güzeldi ama hem kablo hem şarj biraz zor olabilir.
1777200117
700 gen 2 baya iyiydi ama yorumları forumda bir sürü konusu vardı ekstra driver...
Hocam şöyle söyliyim 9 yıldır Xdrive 15li kullanıyorum koltuktan çok memnunum,hiçbir deformesi de yok (tabi çok dikkatli kullanmamın da etkisi var).Ama odada klima olsa dahi az da olsa terletiyor her türlü hatta kumaş ped aldım hala terletiyor.
Başka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir
Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Tangzu Waner SG2 siyah olanını kullanıyorum.Önceden üst seviye kulaküstü kulaklıklar da kullandım bununla da rahatça ses kasılıyor,o yönden sıkıntı yaratmıyor.Yazın sıcakta kullanırım diye aldım ama artık ana kulaklığım oldu.Ben 700 liraya almıştım bedava gibi bir şeydi.Tang Sangai eartipler de...