Başka bir ihtimal olmadığı için evet.Eğer sistemsel hata olsaydı bütün siparişler çoktan iptal yemişti.Pek ihtimal vermesem de reklam kampanyası da olabilir
Fiyat hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü 0 falan eksik değil direkt apayrı fiyatları vardı bir sürü ramde.Muhtemelen stok eritmek istediler piyasa yüzünden ram satışları azaldığı için,aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Tangzu Waner SG2 siyah olanını kullanıyorum.Önceden üst seviye kulaküstü kulaklıklar da kullandım bununla da rahatça ses kasılıyor,o yönden sıkıntı yaratmıyor.Yazın sıcakta kullanırım diye aldım ama artık ana kulaklığım oldu.Ben 700 liraya almıştım bedava gibi bir şeydi.Tang Sangai eartipler de...
Aynen bende de var,performansı güzel ama soğutucu olmasına rağmen neredeyse el yakacak cinsten ısınıyor.Ona rağmen muadil amd lerden çok daha güçlü ve performanslı.
Muhtemelen overclocktur ,zaten piyasadaki nerdeyse bütün monitörler bir miktar oc ile yazılan hz değerini verebiliyor.Monitör ihtiyacım olsa bu KTC yi kaçırmazdım F/P olarak iyi buluyorum.