Meto51 isimli üyenin son içerikleri

1. M

Arkadaşım msi klavye ve asus klavye arasında kaldı sizce hangisi

Aklınızda hangi klavyeler var genel olarak forntnite oynamayı düşünüyor arkadaşım.
  2. M

Arkadaşım msi klavye ve asus klavye arasında kaldı sizce hangisi

Selamlar arkadaşım sistem dizecek ve 2 klavye arasında kaldı sizce hangisi doğru bir tercih olur ve başka bu fiyat bandında güzel klavye varmıdır? ASUS; https://www.gaming.gen.tr/urun/517239/asus-tuf-gaming-k3-rd-tr-gen-ii-red-switch-kablolu-turkce-rgb-optik-mekanik-gaming-klavye/ MSİ...
  3. M

Donanım arşivi ayın ürünleri?

Selamlar yeni bilgisayar topladım ve kulaklığım ve oyuncu farem var fakat birtek mekanik klavye kaldı öyle fazla marka bilmediğim için hem ucuzluk hemde güvenilir olması amaçlı donanım arşivinin ayın ürünlerini bekliyorum 1.sorum en yakın ayın ürünleri ne zaman yayınlanır 2.sorum sizce ayın...
  4. M

İtopyada 8000tlik bilgisayar alınır mı?

Selam itopyada yayınlanan bu bilgisayar alınır mı kararsız kaldım? https://www.itopya.com/system-1660-superintel-core-i3-10105fmsi-geforce-gtx-1660-super-ventus-xs-oc-6gb16gb-ddr4500gb-n_h19785
  5. M

İNCE HESAP BU SİSTEM Alınır mı?

Alınmaz,itopyada haftaya salı güzel indirimler geliyor onu beklemeni tavsiye ederim.
  6. M

2010 model Macbook Pro açılmıyor

Merhaba arkadaşlar benim elimde şuan bir adet Macbook Pro bulunmakta fakat çalışmıyor.Şarz oluyor yeşil ışık yanıyor fakat açma tuşuna basınca veya basılı tutunca açılmıyor ramlari falan herşeyi sağlamdı şimdiden teşekkürler.
  7. M

Bu bilgisayar sabotaj kaldırırmı

birisi düşük sistemli olarak sabotaj oynayabilirsin dedim bilmiyom denicem.
  8. M

Bu bilgisayar sabotaj kaldırırmı

Düşük bir bilgisayarım olduğu için sabotaj başlıcağım ama benim bildiğim sabotaj çok eski oyun ve düşük sistemli 2020 yılında çıktı diyor steam ne kadar doğru bunu sizden öğrenmek istiyorum. pc özellikleri: intel pentuım 1.8ghz ati radeon 1 gb ekran kartı 2gb ram oyun steam...
  9. M

Düşük sistemli valorant csgo gibi oyunlar tavsiye

teşekkürler samp zaten bir serverde oynuyordum tekrar başlıcağım çünkü oynanıcak oyun kalmadı
  10. M

HyperX Cloud II 666TL Kaçırmayın

ben James Donkey 910 180tl ye sipariş verdim isteyenler alabilir 911 modelide aynı fiyat
  11. M

yok aga kalsın p2w oyun gerek yok bilmiyom son şansım bile olsa yine oynamam :d
  12. M

Düşük sistemli valorant csgo gibi rekabetçi 5v5 bir oyun istiyorum bilgisayar sistem geresimlerini yazıyorum alta. 1Gb ekran kartı ati radeonx1550series intel pentuim 1.8ghz 2gb ram not:cs 1.6 half life gibi oyunlar olmassa sevirinirim çünkü onları oynadım bir yerden sonra sıkıyor teşekkürler...
  13. M

Oyunun yarısına girerken hata vermesi

Dün unturned yükledim ve oyunun loading yerinde yarısı dolunca hata veriyor alttaki ss gibi bunun çözümü yada neyden kaynaklanıyor?
  14. M

Hocadan telafi sınavı istesem yapar mı ?

Tamamdir çünkü yapması lazım bizde yapicaklar.
  15. M

Hocadan telafi sınavı istesem yapar mı ?

Yapması lazım çünkü hem sınava girmeyenler hemde notu düşük olanlar notunu yükseltmek isteyenlerde girecek.
Geri