Zaten bende onu diyorum tahmini birsey söylesinler ama net olsun şimdi biri gelip hiç alış veriş yapmamış 10gun derse vede sürekli alışveriş yapmış biri gelipde 1 gün derse kime inanmam gerçek insanın kafası çok karışır bu seferde o sebebden tahmin yapıcak sa bile net Bi rakam söylesin demek...
Bugün 4 ürünü saat 5 de sipariş ettim tahmini ne zaman kargoya verilip gönderilir ne kadar gün beklemem gerekir net bir bilgisi olanlar yazsin lütfen aldığım ürünler 2893 TL dır ıtopya dan hiç İnternet üzerinden alışveriş yapmamış olanlar lütfen bilgi vermeye çalışmayın...
Var biliyorum sahibinden gördüm 2. 1500 TL gaming 1050ti ama mining yapılmış sifir arıyorum o yüzden buce az diyon asgeri ücret alıyorum max elimden bu geliyor he 3k ya varsa oda olur güzel Bi ekran karti
1620034513
Bakalım daha 1 ay vaktimiz var zaten
Her cuma oluyorum gaming gecesi yoksa sadece bu hafta mı olucak eğer her hafta oluyorsa 1 ay sonra alicam cumaya denk getirir alırım ozaman
1620034068
Neden kardom
Çift ekran kartı kullanmicam ikisinden birini düşünüyorum işlemci ise dahili grafik kartı almamın sebebi ekran kartı alana kadar beni idare etmesi için ki aldıktan sonra yanlış bilmiyorsam işlemini dahilini ve ekran kartını seçme gibi bisi varmış oyunlarda ekran kartını normal youtube veya...