Metobaskan isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri Ekran kartı tasfiyesi

Benim aklımda rx570 modeli var 4gb 256bit ddr5x
  2. M

Yardım Uzay montaj sistemi nasıl acilir

Zarar vermesin anakarta? 0 daha cunki?
  3. M

Yardım Uzay montaj sistemi nasıl acilir

Ana kartım Asus prime h410m-e uzay montaj yapicam ama pwer tuşu reset tuşu olmadan nasıl çalıştırabilirim
  4. M

Öneri Itopya siparişim ne zaman kargoya verilir

Zaten bende onu diyorum tahmini birsey söylesinler ama net olsun şimdi biri gelip hiç alış veriş yapmamış 10gun derse vede sürekli alışveriş yapmış biri gelipde 1 gün derse kime inanmam gerçek insanın kafası çok karışır bu seferde o sebebden tahmin yapıcak sa bile net Bi rakam söylesin demek...
  5. M

Öneri Itopya siparişim ne zaman kargoya verilir

Bugün 4 ürünü saat 5 de sipariş ettim tahmini ne zaman kargoya verilip gönderilir ne kadar gün beklemem gerekir net bir bilgisi olanlar yazsin lütfen aldığım ürünler 2893 TL dır ıtopya dan hiç İnternet üzerinden alışveriş yapmamış olanlar lütfen bilgi vermeye çalışmayın...
  6. M

Öneri Ekran kartları yardım pls

Evet ama mining yapılmış yapıldığı için şüphelerim var alınca 2 gün sonra elimde patlamasin
  7. M

Var biliyorum sahibinden gördüm 2. 1500 TL gaming 1050ti ama mining yapılmış sifir arıyorum o yüzden buce az diyon asgeri ücret alıyorum max elimden bu geliyor he 3k ya varsa oda olur güzel Bi ekran karti 1620034513 Bakalım daha 1 ay vaktimiz var zaten
  8. M

He iyi ozaman bir dahaki ayın 11de alırım cuma günü
  9. M

Her cuma oluyorum gaming gecesi yoksa sadece bu hafta mı olucak eğer her hafta oluyorsa 1 ay sonra alicam cumaya denk getirir alırım ozaman 1620034068 Neden kardom
  10. M

1 ay vaktim var zaten 1620033795 Rx550 veya gtx 1050 ti gaming opmazmi 0 ri
  11. M

0 arıyorum 2.el olmicak
  12. M

Bütçeye uygun Bi ekran kartı önerir misiniz? DDR 4 veya DDR 5 128 veya 256 bit min 4gb 0 olma şartı var dostlarim
  13. M

Öneri Sizce bu sistem alınır mi

Çift ekran kartı kullanmicam ikisinden birini düşünüyorum işlemci ise dahili grafik kartı almamın sebebi ekran kartı alana kadar beni idare etmesi için ki aldıktan sonra yanlış bilmiyorsam işlemini dahilini ve ekran kartını seçme gibi bisi varmış oyunlarda ekran kartını normal youtube veya...
  14. M

Psu yu yazdım zaten fiyatı toplam kasa haricinde 5k kusur
  15. M

Onu sadece 5 TL ve üzeri yazısı için yazdım :D
Geri