Metode isimli üyenin son içerikleri

1. M

PlayStation 5 mi yoksa Xbox series x mi

Özel oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5. Eğer satarsan çok daha kolay satarsın. Ps plusda aylık ödeme ile birçok oyun var. Xbox series x alıp satan biri olarak diyorum. Bu arada bütçe varsa pro al.
  2. M

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud III wireless 3300 TL

Tüh be bitmeseydi alacaktım
  3. M

Powercolor rx9070 xt incehesap mağduriyetim hakkında yardım lütfen

Dediklerinize katılıyorum aynı sıkıntı var ikimizde ama işin garip yanı benim boşta veya yükte farketmeksizin oluyor display portu başka porta takınca düzeliyor bende pcyi aldıktan bir hafta sonra olmuştu. Valla kasayımı full göndercez ekran kartınımı belli değil tam eziyet. Evde başka kablo...
  4. M

Powercolor rx9070 xt incehesap mağduriyetim hakkında yardım lütfen

Hocam @otuzikibit izledim videoyu bende incehesaptan 4070 superli sistem almıştım aynı sorun bende de var ama ekran kartında port değiştirince düzeliyor diye çok umursamadım bende garantiye göndermeliyim herhalde videosunu çekmiştim ayrıca psuda coil whine var resimdeki gibi oluyor port...
  5. M

RX 9070 Serisi Fiyatları Sızdı!

Çok pahalı nvdia devam
  6. M

🔥İndirim Arctic 360mm Lıquıd Freezer Iı 3637 TL

Arkadaşlar ben bu soğutucuyu öne takmak istiyorum takmak için fanlarını sökmem şart fakat kabloları fanın içinden geçiyor çözümü varmıdır
  7. M

🔥İndirim 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 449TL 🔥

Hocam son olarak çıkan macunun markası varmı biraz götürse yeterli
  8. M

🔥İndirim 🔥Strong M4-12XPRO Kule Tipi Soğutucu Kupon İle 449TL 🔥

Kaç derecelerde geziniyor yükte bilginiz var mı? Birde termal macun çıkmıyor değil mi?
  9. M

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

Ekran kartını 26 dan sayarsam 46 falan oluyor alabilirim ama 35 e falan çıkarsa imkanı yok alamam riskli iş aslında 4070 super de çok işimi görüyor mfg hariç zaten diğer özelliklerde gelecek bilemedim
  10. M

RTX 5000 serisi sandığınız gibi ucuz olmayacak

41 e 4070 super sistem topladım 2 hafta olmak üzere iade edeyimmi
  11. M

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

5070 4090 dan aynı güçte olduğunu sanmıyorum muhtemelen multi frame generation açık şekilde eşittir
  12. M

Valla anlamadım ama yeni teknoloji baya iyi duruyor. Ama 4070 super cuda ve tensor çekirdeğinde daha önde görünüyor 5070 ten
  13. M

4070 superi satalım bari 5070 alalım aynı fiyata
  14. M

4070 superli sistem topladım 1-2 hafta önce 41k iade edesim geldi böyle bir riske girsemmi acaba? 4070 super 5070 karşılaştırmasında cuda çekirdeği vs daha önde ama yeni teknoloji kafamı karıştırdı
Geri