Özel oyunları oynamadıysan kesinlikle ps5. Eğer satarsan çok daha kolay satarsın. Ps plusda aylık ödeme ile birçok oyun var. Xbox series x alıp satan biri olarak diyorum. Bu arada bütçe varsa pro al.
Dediklerinize katılıyorum aynı sıkıntı var ikimizde ama işin garip yanı benim boşta veya yükte farketmeksizin oluyor display portu başka porta takınca düzeliyor bende pcyi aldıktan bir hafta sonra olmuştu. Valla kasayımı full göndercez ekran kartınımı belli değil tam eziyet. Evde başka kablo...
Hocam @otuzikibit izledim videoyu bende incehesaptan 4070 superli sistem almıştım aynı sorun bende de var ama ekran kartında port değiştirince düzeliyor diye çok umursamadım bende garantiye göndermeliyim herhalde videosunu çekmiştim ayrıca psuda coil whine var resimdeki gibi oluyor port...
Ekran kartını 26 dan sayarsam 46 falan oluyor alabilirim ama 35 e falan çıkarsa imkanı yok alamam riskli iş aslında 4070 super de çok işimi görüyor mfg hariç zaten diğer özelliklerde gelecek bilemedim
4070 superli sistem topladım 1-2 hafta önce 41k iade edesim geldi böyle bir riske girsemmi acaba? 4070 super 5070 karşılaştırmasında cuda çekirdeği vs daha önde ama yeni teknoloji kafamı karıştırdı