Ikisini de kurdum zaten
normalde back-frontend developerim Ç.Ü Mezunuyum ama böyle discord falan uğraşmadığım için bilmiyorum
Arkadasima bot yapıyordum discordda kullanmasi icin öyle söyledi anlamam pek ama mevzu bu yani
Komut Satırı Geliştirme Araçlarını Dahi Yükledim Terminalde
brew install pkg-config cairo pango libpng jpeg giflib librsvg
Dahi Yaptığım Halde Npm Paketlerini Özellikle Canvas Modülünü Indiremiyorum Bilen Birisi Lütfen Yardımcı Olsun (chatGPT Dahi Sordum Dedigi Seyler Ise Yaramadi)
Bütçe belirtmeyi unutmuşum, 25-30k bütçem var ama işlemcisi yüksek bir şey istiyorum oyun oynamıyorum, oyun için konsolum var ve sadece lol oynarım ki o da vaktim olursa, işlemci ram va ssd ön planda benim için ram en az 32 olmalı
Sence bunu mu almalıyım veya var mi bir önerin pek anlamıyorum bu işlerden, bana sadece seçenek sunun veya şunu al deyin biraz emrivaki olduysa kusura bakmayın
1724501141
Illa monster olması şart değil internette gezinirken gördüm varsa başka önerileriniz buyrun
Çok fazla seyahat etmiyorum fakat bazen bilgisayarımı götürmem gerekiyor bu laptop genel olarak alınır mı yoksa bu fiyata 4060 ekran kartlı masaüstü mü alınmalı bir de ekran kartlarından pek anlamıyorum 2050 bana yeterli mi, yazılım yapacağım belki 3d assets falan oynayacağım oyun da sadece lol var
Bilgisayar programcılığı okuyorum bilgisayarım çok eskidi, paylaşımlı ekran kartı vardi i3 işlemci anlayacağınız baya eski 🤠
Şimdiden söyleyeyim genellikle evden çalışıyorum
Resimdeki gibi özelleştirilmiş halinin (özelleştirilen parçalar sarı renkli) 26k fiyatı var...