Bütçem maksimum 2500 TL ye kadar çıkabilir hakkıni verecek donanımlı ve kullanma hissiyatı hoş bir klavye istiyorum. Mümkün ise bu fiyat bandında wireless düşünüyorum lakin kablolu da olur. doğru düzgün bir şey bulamadım gamepower saber diye bir klavye var inanılmaz hoş rgb si var fakat genel...
Sevgili dostum xrancer.com u ziyaret etmeni oneririm güzel indirimleri var şuan ve kaliteli ürünleri gerçekten arkadaşım 2 senedir kullanıyor hemen hemen daha dün gittim evine günlük 3-4 saat kullanmasına rağmen hiç aşınma yırtılma vs yoktu halen dah ataş gibi duruyordu oturdum da bayağı rahat
Oddysey kanadında G3 ile ufak bir diyaloğumuz yaşandı ben sonra o taraftan epey uzaklaştım belki önyargılı olabilirim bilmiyorum ama Samsung monitör kanadında çok yakınlaşmayı düşünmüyorum açıkçası
6700 TL ye tebilon üzerinden aldım son üründü sanırım sizce 1080 monitör kanadında daha iyisi var mıdır bu monitör nasıldır kullanan varsa yorumlarınıza talibim...
https://www.tebilon.com/asus-rog-strix-xg249cm-238-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/
Zotac twin edge 3070 + Ryzen 7 5800x sizce bu sistem bu fiyatı hakediyor mu? Almayı düşünüyorum.. 5800x3d özelleştirmesi ekleyip sıvı soğutucu olarak ise şu ürünü almayı düşünüyorum CORSAİR H150 RGB MODELİ. Sistem üzerinde ise şu ozellestirmeler ile birlikte fiyat şuna tekabul ediyor..
1 - M2...
Zotac twin edge 3070 + Ryzen 7 5800x sizce bu sistem bu fiyatı hakediyor mu? Almayı düşünüyorum.. 5800x3d özelleştirmesi ekleyip sıvı soğutucu olarak ise şu ürünü almayı düşünüyorum CORSAİR H150 RGB MODELİ. Sistem üzerinde ise şu ozellestirmeler ile birlikte fiyat şuna tekabul ediyor..
1 - M2...
Ddr5 mi diyorsunuz yani
1680482701
Bütçede sıkıntı yok derken biraz kasabilir ya ddr5 epey pahalı oluyor hazır onerebileceginiz sistem varsa atabilirsiniz degerlendirmek isterim ama
Bütçemde sorun yok gpu kanadında Nvidia tercihi yapacağım 1080p oyunculuk düşünüyorum rekabetçi oyunlar oynayıp yayın yapacağım, render alacağım, işlemci tercihi konusunda kafam çok karıştı Intel sistem mi kurmalıyım yoksa AMD mi bilgi sahiplerini yorumlara bekliyorum.
Selamlar,
Gaming,render,yayın için sistem arıyorum.
Gpu kanadında Nvidia istiyorum.
Bütçem 25-30k arası genellikle FPS rekabetçi tarzı oyunlar oynuyorum. Ufak çaplı yayınlar açmak istiyorum. İşlemci kanadında 5800x3d li bir sistem ayarlayamadim şöyle güzelinden yardımcı olur iseniz çok mutlu...