METX32 isimli üyenin son içerikleri

1. M

İ5 12400f ve 9070xt ekran kartlı sistem için anakart önerisi

Hocam güç kaynağından kaynaklı yapar mı 750w bronz
  2. M

son zamanlarda pubg gibi oyunlarda pc donup kalıyor hocam siyah ekran veriyor reset attıktan sonra da güvenli mod da çalıştırıyor kendini
  3. M

İ5 12400f işlemcim Rx9070xt ekran kartım mevcut Bu sistem için anakart önerisinde bulunurmusunuz? Güncel anakartım h610m-e
  4. M

Samsung ve Kingston SSD Karşılaştırması

https://www.n11.com/urun/samsung-9100-pro-uyumlu-mz-vap2t0cw-2tb-1470013400mbs-m2-2280-pcie-50-nvme-ssd-80578381?magaza=nitrotechnology&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel&adj_t=1dcx4vo3_1dj5sxcd_1zd56u5h&adj_campaign=Epey_Genel...
  5. M

Hangi Sıvı Soğutmayı Almalıyım ?

[H2 id='Cooler+Master+Cooler+Master+Masterliquid+Atmos+I+Pixel-Led+360+Argb']Cooler Master Cooler Master Masterliquid Atmos Iı Pixel-Led 360 Argb[/H2] [H2 id='Asus+TUF+Gaming+LC+III+360+ARGB+LCD+sv+soutma']Asus TUF Gaming LC III 360 ARGB LCD sıvı soğutma[/H2] [H2...
  6. M

COOLER MASTER HAF 700 EVO ALINIR MI?

Cooler master haf 700 evo kasa almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? veya emsal olarak ne alabilirim?
  7. M

Sistem çökmesi sorunu

@Abdullah Hacıgül abi varmıdır fikrin
  8. M

Oyunlarda Ekran Donması ve GPU Çökmesi Sorunu – PSU Kaynaklı Olabilir mi?

aynı sorunu yaşıyorum hocam bende psu mdan şüpheleniyorum sorunu çözebildiniz mi ?
  9. M

Sistem çökmesi sorunu

Sistemimde çökme sorunu yaşıyorum. Güçlü bir oyuna ya da FurMark ile test başlattığım zaman belli süre sonra sistem donup kalıyor sizce sebebi ne olabilir? Herhangi bir hata kodu almıyorum CS2 de sorun olmuyor PUBG gibi Forza Horizon 4 gibi oyunlarda sistem donarak aynı ekranda sabit kalıyor...
  10. M

Samsung odssey mönitor lerden hangisi alınmalı

@Abdullah Hacıgül sizce oled g9 alınır mı ?
  11. M

Gördüğüm kadarı ile oled modelinde 3 farklı model var seri numaraları farklı, o konuda bilginiz var mıdır hocam ? Fark eder mi yani
  12. M

Herkese merhaba samsung odssey g9 modelindeki monitorden almayı düşünüyorum ama çok fazla seçenek mevcut sizce Odssey g9 Odssey oled g9 Odssey neo g9 Modellerinden hangisi alınmalı ? Sadece oyun amaçlı kullanılacak. Bütçe önemli değil. Şimdiden teşekkürler.
  13. M

comnet tavsiye eder misiniz?

59 mbps türk telekom üzerinden altyapı sunuyor paketlerde de 35 ve 100mbps hız sunuyor bu nasıl oluyor bilginiz var mı
  14. M

comnet tavsiye eder misiniz?

Isparta da oturuyorum ve Turknet kullanıyorum 50mbps artık yetersiz geliyor. mahallemizde fiber altyapısı bulunsa fibere geçiş yapacağım ama maalesef bulunmuyor. comnet sorgulaması yaptığımda türk telekom üzerinden 59mbps altyapı olduğunu söylüyor ve paket olarak 35mbps ve 100mbps sunuyor...
  15. M

Çok acil anakart önerisi verirmisiniz ?

Asus tuf b550 plus gaming Asus tuf b550 pro gaming Asus rog strix b550f gaming Asus rog strix b550e gaming En makul ve sağlam seri işinizi fazlasıyla görür.
Geri