Sistemimde çökme sorunu yaşıyorum. Güçlü bir oyuna ya da FurMark ile test başlattığım zaman belli süre sonra sistem donup kalıyor sizce sebebi ne olabilir? Herhangi bir hata kodu almıyorum CS2 de sorun olmuyor PUBG gibi Forza Horizon 4 gibi oyunlarda sistem donarak aynı ekranda sabit kalıyor...
Herkese merhaba samsung odssey g9 modelindeki monitorden almayı düşünüyorum ama çok fazla seçenek mevcut sizce
Odssey g9
Odssey oled g9
Odssey neo g9
Modellerinden hangisi alınmalı ? Sadece oyun amaçlı kullanılacak. Bütçe önemli değil. Şimdiden teşekkürler.
Isparta da oturuyorum ve Turknet kullanıyorum 50mbps artık yetersiz geliyor. mahallemizde fiber altyapısı bulunsa fibere geçiş yapacağım ama maalesef bulunmuyor. comnet sorgulaması yaptığımda türk telekom üzerinden 59mbps altyapı olduğunu söylüyor ve paket olarak 35mbps ve 100mbps sunuyor...
Asus tuf b550 plus gaming
Asus tuf b550 pro gaming
Asus rog strix b550f gaming
Asus rog strix b550e gaming
En makul ve sağlam seri işinizi fazlasıyla görür.
Herkese merhaba samsung marka tablet almayı düşünüyorum fiyat önemli değil sadece video film ve belki oyun oynamak için kullanacağım ekran kalitesi ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur şimdiden teşekkürler
amd sistemde parça uyumluluğu çok önemli hocam ekran kartı performansını bile etkiliyor. ben amd ryzen9 5900X ile kullanıyorum gerçekten çok memnunum ama tabii ki siz ikinci el almayı düşünüyorsanız hangisi temiz ise onu alın derim. iki kart da sizi çok memnun kılar.
msi rx6900xt ve sapphire rx 6900xt se kullanıcı olarak yorum yapıyorum. asus kullanmadım ama duyduğum ve araştırdığım kadarıyla 6900xt serisinde en serin çalışan model asus. performans olarak bilgim yok. ama msi mi sapphire mi diye soracak olursanız sapphire performans konusunda bir tık...