Merhabalar ben bu sorunu uzun süredir yaşıyordum oyundayken capslock tuşuna basınca ekrana bu beyaz bildirim geliyordu chatgpt ye sordum oda çözüm veremedi fakat hizmetlere yöneltti beni ben birkaç gün daha araştırdım ama araştırmalarım sonuç vermedi en son hizmetlerde dolaşırken kullanmadığım...
Bu kasa çöp zaten keşke bunu almasaydım diyorum ama yapacak bir şey yok bu fanlarda argb değil zaten düz modları var birde ayarlanamıyor çöp yani yeni fan alcam 3 tane toplam bütçe 1000 lira falan 100 200 lira aşarım sıkıntı yok ne önerirsin
Kasada yukarda 2 tane sıvı soğutma 1 egzoz 2 tane de önde olcak şekilde toplam 5 fan var hepsi dışarı üflüyor kasanın alt tarafı delikli yapıda o yüzden ısıyla ilgili çok büyük bir problem yaşamadım yeni fan alıp takmalımıyım öndeki iki fanı ters çevirmek kötü durur
Hocam sorun çok yüksek ihtimal bios ile alakalı biosum güncel değil ve güncelleme alırken hata veriyor yarın güncelleyeceğim olmaz ise senin dediğin gibi yaparım teşekkür ederim
Evet öyle doğru 6+2 ye değil 4+4 e taktım zaten onu biliyorum tek sorum şuydu bu anakarttaki 4 pine gidecek kablo yoktu burası boş kalsa sorun olurmu diye olmadığını öğrendim