M€M0L! isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Beyaz capslock bildirimi nasıl kapatılır? Çözümü

Merhabalar ben bu sorunu uzun süredir yaşıyordum oyundayken capslock tuşuna basınca ekrana bu beyaz bildirim geliyordu chatgpt ye sordum oda çözüm veremedi fakat hizmetlere yöneltti beni ben birkaç gün daha araştırdım ama araştırmalarım sonuç vermedi en son hizmetlerde dolaşırken kullanmadığım...
  2. M

Yardım Cod 2 oynarken drop giriyor

Merhaba rx580 8gb ekran kartı i5 12400f 32 GB RAM var cod 2 oynarken drop giriyor Radeon chill de açtım olmadı yardım eder misiniz acil (eski cod2)
  3. M

Yardım Ram hızını ayarladık tan sonra ekran gidiyor

Bios güncelleyemiyorum hata veriyor
  4. M

Yardım Kasadaki bütün fanlar dışarı üflüyor

Teşekkürler
  5. M

Kanka almıyor işte dışarı üflüyor iyi oku 1754963123 Sağol birde bir şey daha soracam şimdi ben bu fanı ters çevirmeden yönünü drğiştirebilirmiyim
  6. M

O imkansız çok zor çok zor 1754952836 Nasıl yani öndeki 2 fan içeri doğru üflese daha iyi olmazmı gerçi hava alıyor ama alttaki deliklerden alıyor
  7. M

Bu kasa çöp zaten keşke bunu almasaydım diyorum ama yapacak bir şey yok bu fanlarda argb değil zaten düz modları var birde ayarlanamıyor çöp yani yeni fan alcam 3 tane toplam bütçe 1000 lira falan 100 200 lira aşarım sıkıntı yok ne önerirsin
  8. M

Kasada yukarda 2 tane sıvı soğutma 1 egzoz 2 tane de önde olcak şekilde toplam 5 fan var hepsi dışarı üflüyor kasanın alt tarafı delikli yapıda o yüzden ısıyla ilgili çok büyük bir problem yaşamadım yeni fan alıp takmalımıyım öndeki iki fanı ters çevirmek kötü durur
  9. M

Kardeş çok akıllısın Expo 1 profilin seçince alıyorum zaten hatayı
  10. M

PS mi PC mi: Hangisini Seçmeliyim?

Laptop sat masaüstü topla küçük masaüstü benimki gibi
  11. M

Hocam sorun çok yüksek ihtimal bios ile alakalı biosum güncel değil ve güncelleme alırken hata veriyor yarın güncelleyeceğim olmaz ise senin dediğin gibi yaparım teşekkür ederim
  12. M

Çözüldü✓ Anakartta 8+4 Pin CPU Girişi Var Ancak Güç Kaynağımda 8+8 Pin Kablo Var

Evet öyle doğru 6+2 ye değil 4+4 e taktım zaten onu biliyorum tek sorum şuydu bu anakarttaki 4 pine gidecek kablo yoktu burası boş kalsa sorun olurmu diye olmadığını öğrendim
  13. M

Ozaman ne yapmalıyım
Geri