Neden hocam ya istediğiniz fps değerlerine ulaşacaksınız çok çok çok çok daha iyi bir ekran kartınız olacak ve daha az para vereceksiniz. Hem amd nin sam teknolojisinde açarsanız çok güzel fps alırsınız biraz özelleştirme ile 32 gb ram 1 tb ssd falanda alabilirsiniz. Ekran Kartı upgrade etmek...
Hocam bakın arkadaşların önerdiği sistemin hemen hemen aynısı olan sistemi kullanan bir arkadaş buldum. Ve rekabetçi oyunlarda 2k da gayet yüksek fps alıyor. Sizin monitörünüz 1080p yüksek ihtimalle zaten 1080p de 360 hz i tamamen karşılar ayrıca sadece rekabetçi oyunları değil her türlü oyunu...
Rx 6900 xt varsa gre almaya gerek yok hocam,çok az fark var sizi daha çok götürür rx 6900 xt. Onun yerine işlemcinizi,anakartınızı,raminizi fln yükseltin isterseniz.
Gre daha çok içime sinmişti hocam :D 2k monitör aldım bile. Yabancıların videosunu izlediğimde rx 7900 xt'nin 2k için gereksiz olduğu söyleniyordu kafama takıldı o biraz. Şimdi gre alacağımdan kafamdaki soru işaretleride silinmiş oldu.
Nvidia evet teknolojide daha önde ve sürücü kararlılığıda cidden çok iyi ama ben verdiğim parayla alabileceğim en yüksek fps+vram'i almak istiyorum. O yüzden amd tercih edeceğim. Ama dediğim gibi Nvidia'da çok iyi bir seçenek.
Hocam valla forumda amd ekran kartı kullanan bir çok kişiye sordum, hâlâ sorunlar devam ediyor mu diye herkes memnun olduğunu söyledi. 5000 serisindeki hatalar yüzünden insanların aklında kötü kalmış olabilir amd ve bu çok normal anlayabiliyorum neden böyle düşündüklerini. Ama ben amd tercih...