MevlütAcar isimli üyenin son içerikleri

1. M

PC'ye Virüs (WORM) BULAŞTI.

Tarattım yine hiç bir şey çıkmadı google chrome un yanında 15 çıkması normal mi gpu kullanımı orda normaldi ama bir video fln izlemeye kalksam %100 oluyor 1675002431 Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yaptım temiz çıktı
  2. M

Tarattım hiç bir şey çıkmadı 1675000279 Sadece operayla alakalı değil oyunlarda da aynı görev yöneticisinde 3 tane Valorant gösteriyor
  3. M

Bilgisayara worm virüsü bulaştı galiba mesela opera açık görev yöneticisinde 18 tane opera açık gözüküyor ve gpu kullanımı %100 e ulaşıyor oyunlarda da aynı şekil format attım işe yaramadı ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
  4. M

Çözüldü✓ Hangi Klavyeyi Önerirsiniz ?

blue switch istmiyorum maalesef
  5. M

bende bakmıştım bu klavyeye güzel gelmişti ama bazı kullanıcılar kötü diyor gameboosterda sıkıntı oluyor diyorlar
  6. M

500 tl bütçem var numpadsiz ve red switch bir klavye önerirseniz sevinirim
  7. M

500 gb harddisk önerileri

sizede
  8. M

fiyat konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirim bütçeyi yükseltmeyi deniceyeğim teşekkürler 1624708643 tamamdır teşekkürler
  9. M

10. M

Bütçem 200-250 tl civarı yeni pc aldım harddisk lazım, 500 gb harddisk önerilerinizi yazabilir misiniz?
  11. M

Çözüldü✓ Sorun laptopda mi wifi de mi?

Neyse teşekkürler
  12. M

Müşteri hizmetlerini aradığımızda internetinizde kopukluklar var düzelteceğiz demişlerdi
  13. M

Güncellemede yapmıyor acaba sıkıntı türk telekom da olabilir mi
  14. M

Virüs olmadığına eminim
  15. M

Laptopum iyi olmadığı için önceden de ısınma vardı ama bir şey olmuyordu driver yüklemeyi deneyeyim 1605641239 Kablolu ve kablosuz baglandım ama aynı sorun devam ediyor
Geri