Elime eski bir kamera geçti. Markası AF ZOOM 105S . İçin de filmi de var, acaba film dolu mu, çekilmiş resimler var mı merak ediyorum. Merak da sardım aynı zamanda. Film banyosu için gereken kimyasallar veya kitler olsun denk gelemiyorum nedense. Ya stokta olmuyor ya da direkt bulamıyorum. Bu...
Stok fan bile olsa kısa bir sürede 85 olması imkansız. Maalesef hani kendim almış olsam hakkımı savunacam da arkadaşım da bir aksiyonda bulunmuyor.
1749585237
Bilgisayarı zar zor aldırdığı için ailesine, uğraşmak mı istemiyor anlamadım.
Arkadaşım vatandan yeni bilgisayar aldı. Dediğim gibi 4060 ve i5 14000f sistemi. Windowsu kurduk sürücüleri yükledik. Rocket league girelim dedik fps değerleri çok absürt ve düşük geldiği için afterburner ile işlemcinin sıcaklık değerine baktık 85-90 civarı. Bir de bu sıcaklığa 10 saniye de...
Bütçem 30-40k arası. Vatandan ya da medimarktan yani fiziksel olarak alabileceğim yer olması lazım. Pederi ikna edemedik. Önerebileceğiniz sistemler varsa açığım.(Antalya)
https://www.vatanbilgisayar.com/exper-xera-xc235-intel-core-i5-14400f-2-5ghz-16gb-500gb-ssd-8gb-nvidia-rtx4060-freedos.html
Monitörü elime geçtiği gün iade talebi oluşturdum çünkü monitör dümdüz çalışmıyordu. Ne güç geliyor ne ışığı yanıyordu. Paketledim yurtiçi kargo şubesine bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ya arkadaş neyi yanlış yapıyorum taktım fişini arkasında kırmızı button var hem bastım hem basılı tuttum ne talihsiz adamım ya. Benim bilmediğim bir şey mi var monitör de.
Sıkınti şu ki monitörüm ilk parazit yapıp kendini kapattığı gün ablamin sisteminde de aynİ olay tekrar etti (girişi hdmı olmasına rağmen)benimki DP. Aradan bir hafta geçti tekrar ablam da denedim hem DP girişiyle hem hdmı ile görüntüyü rahat bir şekilde aldım.
Eve geldim Kendi bilgisayarım da...
Şuan halihazırda kullandığım legion m300 s var, sıkıntı şu ki 3 senesini doldurdu ve artık algılamamaya başladı, ikide bir tak çıkar yapıyorum ya da otomatik sens değişiyor falan iyice kafayı yedi yani. Bütçeyi biraz aşabilirim yeter ki sağlam olsun.