mevo09 isimli üyenin son içerikleri

1. mevo09

HP Victus 16 Hall sensör sorunundan sonra aşırı sıcaklık artışı

Usta bi sikimi doğru yapamıyolar 20 gün olmadan da geri gönderiyorlar laptopu o yüzden servise göndermekten bıktım artık. Kendim kaliteli bir macunla değiştirsem de çözülmez dimi bu sorun. İlk 1.5 sene mükemmeldi ama bu süreç yüzünden hp aldığıma pişman oldum.
  2. mevo09

Hall sensörü çıkardıklarını düşünmüyorum. Bilgisayar uykuya geçiyor çıkarsalardı geçmezdi.
  3. mevo09

Yazın HP Victus 16 S0011NT seri numaralı bilgisayarımda hall sensör sorunu meydana gelmişti. Bu sorun için İstanbul'daki BDH Bilişim teknik servisine cihazı kargolamıştım. Cihaz geldiğinde hall sensör sorunu çözülmüştü fakat servise bilgisayarını gönderen diğer kişilerin de başına geldiği...
  4. mevo09

Dying Light 2 210GB yer kaplıyor?

Beyler en son gelen 56 gblık güncellemenin üstüne 30 gb daha güncelleme geldi. Bilgisayarda yer kalmadı daha forza indirecem. Sizde de böyle mi bu oyunun bu kadar yer kaplaması normal mi?
  5. mevo09

Çözüldü✓ HP victus 16 darboğaz yapıyor?

Windows 10 kullanıyorum oyun oynarken performans moduna alıyorum ayarı sıcaklıklar gpu 70-75 derece arası geziyor. Cpuda ise 80-85 derecelerde oluyor nfsde. Soğutucu alsam mı diye düşünüyorum sizce fark yaratır mı?
  6. mevo09

Arkadaşın dediği model hocam
  7. mevo09

Daha bir ay önce aldığım rtx 4060, r7 7840hs li model rdr 2 ve god of war gibi üst düzey oyunlarda sıkıntısız çalışırken özellikle NFS unbound ve nadir olarak da bf 5 te darboğaz yapıyor fps bir anda 160-170 ten 80-90 a düşüyor bu normal midir?
Geri