guzel kardeşim daha önce gameloop sürüm değiştirmediğin belli oluyor. lütfen bilgin yoksa yorum yapma, ihtiyacı olanlar zaten kullanır. yapmak için yapılmış falan diyerek insanları küçümseyici şekilde konuşma bence, önce araştır sonra yaz istersen. boş klasör falanda değil araştır ondan sonra...
O programla gameloopu silindiğinizde klasörler kalıyor klasörleri silmiyor önce o programla silip sonra bat dosyası ile tarattığınızda geriye kalan dosyaları ve klasörleri buluyor ve silebiliyorsunuz :)
Bir .bat yazdım
bu kodlar Tüm disklerde Tencent ve TxGameDownload klasörlari tarıyor buluyor ve tek tek silinsinmi diye soruyor
büyük harfle E yazıp enterlarseniz siler
H yazıp enterlarsanız silmez
diğer klasöre geçer ve tekrar sorar.
gameloopu program ekle kaldırdan sildikten sonra
pcyi yeniden...
amÜrün tarafımıza gönderim sağlayabilirsiniz gerekli kontrolleri sağlayabiliriz bu şekilde ve sizlere bilgi verebiliriz yapılacak işlemlerle ilgili.
Bize gönderim sağlamak için yurtiçi kargodan anlaşma kodumuz: **** gönderim sağlayabilirsiniz.
Gönderim sağlarken küçük bir not kağıdına...
merhaba arkadaşlar Msi g244f aldım gaming gen tr den tepki suresini en hızlı ya alınca saga sola oyunda hareket ettigimde cisimlerin arkadinda golge gibi bisey olusuyor ama orta ayara alinca duzeliyor bu tepki suresibi en aza ceksem ne olur cok bir gecikme farki olurmu en hizli alinca neden...
bugün bundan siparis verdim bence yeterli bi monitor cok yuksek fiyatlara gerek yok bence
https://www.gaming.gen.tr/urun/338004/msi-g244f-23-8-inc-170hz-1ms-full-hd-freesync-premium-rapid-ips-gaming-monitor/
- Öncelikle Windows 10 22H2 sürümünü indiriyoruz (22H2 olmak zorunda). Tavsiyem UUP Dump üzerinden indirmeniz.
- Rehberde kullandığım Windows sürümü UUP Dump
- UUP Dump kullanımı: UUP Dump ISO Oluşturma
- İndirdiğimiz ISO dosyasını USB YAZDIRMA bu rehbere göre USB belleğimize yazdırıyoruz.
-...