MeYuk isimli üyenin son içerikleri

1. MeYuk

Kabloluda 900mbps alırken kablosuzda 300mbps bandında alıyorum

Bağlantı türün 2.4 ghz olabilir. Eğer 5 ghz görmüyorsan, Modem ayarlarından 5ghz bandını aktif edersen ( modem desteklediğini var sayıyorum ) 300 mbps den fazla hız alacaksın.
  2. MeYuk

980 PRO'mu? Kingston NV2'mi?

Merhaba, Elimde sıfır kutusunda KFG olmayan Kingston NV3 mevcut, 4000₺ e İstanbul Maltepe yakınlarındaysan elden teslim yapabilirim. Saygılarımla,
  3. MeYuk

Yardım İPhone 11 i satmalı mıyım

Iphone 11 den 16e geçtim 6 aydır kullanıyorum. Geniş açı fotoğraf çekmiyorsan 16e alınır. Dahili optik 2x zoom var bence bu daha önemli
  4. MeYuk

❌İndirim Bitti! SON 2 TANE!! XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU AMAZONDA 7963TL!

Merhaba, Hayır bende öyle bir şey yok
  5. MeYuk

❌İndirim Bitti! SON 2 TANE!! XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU AMAZONDA 7963TL!

Aktif olarak kullanıyorum. Memnunum tavsiye ederim.
  6. MeYuk

Yardım Samsung Galaxy S24 FE Ekranındaki leke nedir?

Ekran koruyucu var gibi görüyorum doğru mudur?
  7. MeYuk

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Evet benim mousepad siyah renk
  8. MeYuk

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

Bugün teslim aldım. Şaşırtan kısım mousepadimde çalışmayıp baya masaya koyunca okumaya başlayıp kullanabildim. Programını indirdim sensör hassayitinden kaynaklı mı diye ama nafile iade başlattım.
  9. MeYuk

Öneri Araç kamerası önerisi.

DDPAI n5 dual + Radar modülü işini görecektir. 4-5 Ay oldu alalı memnunum
  10. MeYuk

Patriot mu kingston mu

Ortalama 3 yıldır patriot 2x16GB 3600 mhz ddr4 ram kullanıyorum. Memnunum. Fiyata göre..
  11. MeYuk

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Herhangi bir sorun yaşamıyorum. Nete 20 kişi bağlandığıda oldu aynı anda sıkıntı olmadı
  12. MeYuk

IOS İPhone almak istiyorum ama fazlada para vermek istemiyorum hangisini alayım

16e kullanıyorum. Ekosistemde kalmak için bunu tercih ettim. 40k ortalama fiyatı var alınabilir.
  13. MeYuk

Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Bundan aşağı yukarı 1 yıl öncesine kadar 6-7k bandındaydı fiyatlar sonradan şişirdiler
  14. MeYuk

Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Mantıklı, hatta bende de ryzen 5 3600 var idi ryzen 7 5700x3d işlemci aldım 6k ya sıfır olarak. Hayatımda yaptığım en FP geçiş oldu. x3d kadar bütçen yoksa 5600 işini görecektir
Geri