meyvesuyu isimli üyenin son içerikleri

1. meyvesuyu

🔥İndirim Anker Soundcore Liberty 5 | 4394 TL

hocam sesi pek beklediğim gibi değil daha önce Qcy melobuds ve realme buds air 3 kullanmıştım. Qcy'ye göre bi artı hissettirmedi ses tarafında. Ama mikrofon ve sensörler vs başarılı. 3600 liraya almıştım o fiyatlara okey ama daha üstü etmez bence
  2. meyvesuyu

Liberty 4 Pro'yu da 8000 lira seviyelerine çıkarmışlar abartın babacum biraz daha abartın. kafaya takmış çinli bi markaya bakar
  3. meyvesuyu

🔥İndirim Beymen.Com Nothing Ear 4599 TL

keşke ear (a) yerine bunu alsaydım iade de edemiyoruz çok saçma bi şekilde.
  4. meyvesuyu

Ben geçen gün aynı fiyata Nothing ear (a) almasaydım bunu alacaktım uzun zamandır takip ediyordum. Liberty 5 bence daha iyidir hatta. nasip
  5. meyvesuyu

Bir süredir takip ediyorum 5k civarlarında geziyordu. 6 ayın en düşük fiyatı. Link
  6. meyvesuyu

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

sol stick biraz sıkı modda iken fifa oynadım sol parmağım yorulmuş da olabilir :D
  7. meyvesuyu

hocam biliyorum da benzer sertlik seviyesinde bariz fark var gibi. ve sol stick en düşükte bile diğer gamepadlerimden biraz daha sert gibi. sağ stick çok yumuşak baya iyi ama sol sıkıntı gibi ya. sadece bendeki modelde mi sorun var yoksa genel olarak mı sorun var bilmiyorum.
  8. meyvesuyu

@darktower hocam bana da Kp70 geldi dün. kullanırken ilk dikkatimi çeken ilk şey sol stick'in sertliği ile sağ stick'in aynı değil. aynı seviyede olsa bile sol stick daha sert. Sende de bu durum var mı?
  9. meyvesuyu

🔥İndirim Nothing Ear (A) 5999 Yerine 3599 Beymen.Com Da

Kulaklık ihtiyacım vardı çektim bi tane teşekkür ederim. Her kulaklık kulağıma olmuyor, uç kısmının biraz uzun olması lazım umarım bana uyar.
  10. meyvesuyu

a araştırdığım kadarıyla kapatılabiliyor
  11. meyvesuyu

eyv hocam kp70 çektim ya bi tane çok hoş duruyor bayağı güzel özellikleri falan var. Hiç üst seviye gamepad almamıştım bakalım nasılmış :D
  12. meyvesuyu

🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

çektim bi tane teşekkür ederim
  13. meyvesuyu

❌İndirim Bitti! Amazon 1500/300 Genel Kod

stanley çektim eyv
  14. meyvesuyu

❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

para iadesi ile uğraştıracak riske gerek var mı bilmiyorum
Geri