3 hafta ve daha öncesinde hep bu fiyat ve daha aşağısında satılmış, hangi dönemin en iyi fiyatı beni aydınlatabilir misiniz? Şöyle sağlam bi indirim olsa neyse de bu fiyat, normal fiyatları değil mi?
tamam kanka sen al kullan da, ilk cümlen ile paragraf çelişiyor haberin olsun. kötü tecrübe yaşamamışsın ve övüyorsun ya, beni itham ettiğin çok benzerini de sen yapıyorsun. aç gez forumları, illa tecrübe etmeye gerek yok. bu paralar benim için büyük paralar, amazon'dan alır geçerim. Ben değil...
ben şunu anlamıyorum 150-200 dolara kulaklık yapıyorsun, müzik için sesleri o kadar da iyi olmuyor. E abi sadece ses kasmak için mi var bu kulaklıklar? Hikayeli oyun + müzik + dizi-film için nasıl bi bütçeye çıkmam gerekiyor ki adam akıllı bi deneyim alayım? Yanlış tür kulaklıklara mı bakıyorum...
teşekkürler hocam ilk defa duyuyorum bu markayı fiyatlar da fena değilmiş, gerçi üst plate'i yok ama nasıl bi deneyim veriyor acaba o olmadan bilemedim.. Ben beyaz istediğim için F75'den devam. Bu arada indirimde stab seti ve lube & lube için set görürseniz hemen etiketi çakabilirsiniz veya dm...
hocam teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Dış görünüşünü çok beğendiğim için ve denemek için akko switchleri taktım ve muazzam oldu, hep istediğim o thock sesi yakaladım. Aynı switchler akko'nun boardına göre çokk daha iyi oldu. Bu deneyimin bir üstü için 5-6k para harcamam lazım galiba. O...
Elimdeki aulayı tuttuğum senaryoda switchlerini akko ile değiştirirm ve stabilizer'larını yağlamam gerekecek. Bu da bi maliyet, en düşük maliyetle en iyi hissi almaya odaklandım. Araştırdığım zaman radarıma takılan klavyeler şöyle hocam:
Gameraider K1 HE 3.000₺ (manyetik)
Akko 5075b Plus Shine...
hocam birebir aynı ya sanki yağlanmamış gibi. graywood v4'lü modeller 3k civarında hocam. onun yerine az daha koyar akko 5075b plus alsam daha mantıklı değil mi? kasası aula kadar dolu mudur?
hocam satmak da uğraş yani. Dış görünüşünü de çok beğendim elimdeki modelin yoksa çoktan göndermiştim...